[]

Vergi dairesine devrolmus kyk borcu

Erteleme ya da yapilandirma sansi yok mudur? Doktora ogrencisiyim gecim sikintim var, ayda 400 tl vermek beni zora sokuyor.




 
erteleme şansı yok. 27 ağustosa kadar yapılandırabilirsin ama yine ödemek gerekecek. hiç ödemeyip sonraki afları bekleyebilirsin. senede 1 çıkıyor zaten, bir de seneye seçim var kesin affederler yine. e-hacizle karşılaşma ihtimali de var tabi bu durumda.


  • nrmnm  (21.08.18 12:06:21) 
Yapilandirma nasil olabilir ki zaten aylik aylik ödüyorum. Daha az bir miktara mi dusuruluyor taksit miktari?


  • partydisaster  (21.08.18 12:12:31) 
her ay ödüyorsan nasıl vergi dairesine düştü ki borç?

birikmiş faiz varsa o silinip kalan miktar yeniden taksitlendirilir. aylık ödenecek miktar düşer mi onu bilemiyorum. internet vergi dairesine bir göz at belki örnek ödeme planı falan çıkarıyordur.
  • nrmnm  (21.08.18 12:19:56) 
Iki kez bir gun geciktirdigim icin vergi dairesine devrolmus. Birikmis bir borcum yoktu yani. Ama normalde doktora ogrencileri e devlet uzerinden doktora bitene dek erteleme talebinde bulunabilirken su anda ben vergi dairesinin inisifiyatindeyim ve erteleme sansim yok sanirim.


  • partydisaster  (21.08.18 12:23:10) 
Vergi dairesindeki yapılandırmaları 2 ayda bir ödüyorsun. Biraz rahat nefes aldırıyor.


  • diyanet takvimi  (21.08.18 15:39:37) 
Vergi dairesindeki yapılandırma sadece günü geçmiş borçları kapsıyor.
Ödeyemiyor isen sallayacaksın. Günün birinde ehaciz gelecek, yandım allah diyeceksin :)

  • retiredcolonel  (22.08.18 02:09:10) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.