[]

Tuttuğunuz takım

Bir cin gelse dese ki, tuttuğunuz takım siz maçını izlerken(stadyumda ya da tv başında) ya da radyoda dinlerken asla galip gelemeyecek ama siz ne zamanki maçını izlemiyorsunuz o zaman kesin kazanacak. Bu her defasında böyle olacak. Teklifi kabul eder misiniz?




 
ederim


  • Delay Fuze  (20.08.18 23:04:09) 
Ederim.


  • Amaranta ursula  (20.08.18 23:05:36) 
yoo etmem. tuttuğum takımı izleyemeyeceksem tutmamın ne anlamı var ki. türk futboluyla yakın temasımı yıllar önce kestim zaten de şimdi hokey için düşünüyorum mesela, tuttuğum takım normal sezonda 60 küsür maç oynayacak, ben bunların izleyebildiğim kadarını izlemek isterim. zaten yılın 5-6 ayı maç yapıyor adamlar. onu izlemeyeceksem ne anlamı var. benim izlediğim hiçbir maçı da kazanamayacaklar? kabul etmem niye edeyim.

kimse kusura bakmasın amma hayatımı finansal bir gruba adayacak kadar boş beleş birisi değilim, tamam gloryhunter da değiliz ama ben bu işle ilgilenmeyi seviyorum diye takım tutuyorum. 2-3 akşamda bir oturup kafamı rahatlatamayacaksam, takımımı takip edemeyeceksem, attığı gole sevinemeyeceksem neden destekleyeyim ki. ben hiçbir maçını izlemeyeyim ama onlar şampiyon olsun. eee bunun bana ne faydası var. heç gusura galmayın bu takım benim anam değil babam değil, seviyorum ediyorum ama karşılığında en azından maç izleyip kafamı dağıtabilmem lazım.

neyse sakinim, niye bu kadar sinirlendiysem
  • der meister  (20.08.18 23:05:39 ~ 23:08:21) 
ederim. özetlerine bakabiliyorum dimi ?

edit: ohooo zaten 2 sezondur zorunlu olarak özet izliyorum.
  • top_secret  (20.08.18 23:06:02 ~ 23:10:33) 
@top_secret özetler, maç sonrası tekrarı izlemek falan serbest. Canlı izleyince kaybediyor, tekrarla ilgili sorun yok.

Ben koşa koşa kabul ederim bu arada..
  • nundu  (20.08.18 23:07:14) 
Kabul eder bahisten de zengin olurdum :)


  • amortisman  (20.08.18 23:29:25) 
Etmem diyecektim üsttekini okuyana kadar, aşırı mantıklı


  • tiredpanda  (21.08.18 00:03:06) 
1000 maç üst üste izlemeyeceğim ve 1000 maç üst üste galip gelecek? Ligde her sene 34'te 34 yapıp her sene ŞL kupasını filan alacak? Bu durumda ne zevki kalır ki futbolun. Futbolu zevkli kılan rekabet hırsıdır, kaybetmenin verdiği kazanma arzusudur. Bunlar ortadan kalkarsa futbola olan şevk de duygu da ortadan kalkar. Ben maçı izlediğimde de her defasında yenileceklerse yine keyif alamam. Her iki türlü de keyif almak olanaksız olduğu için etmem.


  • siyah giyen adam  (21.08.18 00:26:34) 
Takim falan tutmuyorum da etmezdim. Bana ne lan takimin kazanmasinin bana ne faydasi var? Ben izlemiyorum kazandi diye seviniyorum. Niye sevineyim ki?


  • stavro  (21.08.18 00:33:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.