[]

kaş/antalya'da kahvaltı, yemek, kokteyl, deniz yerleri

birkaç günlük bayram tatilinde kaş/antalya'da nerede kahvaltı yapmalı, öğle/akşam yemeği yemeli, kokteyl içmeli ve denize girilmeli?

tabii ki bayram tatili olduğu için bir miktar kalabalık olacak, farkındayım. maksat, bölgeyi pek bilmediğimizden, gitmişken ideal yerlere gitmek. nargile içilen cafelere gitmeyelim örneğin. ya da kokteyl hazırlayınca şark kurnazlığı yapıp alkollü içeceği neredeyse hiç koymayan bir yere -bilmeden- gitmeyelim. gittiğimiz yerde insanlar seküler olsun, gökhan özen gibi isimlerin şarkıları çalmasın vs vs.


 
Denize yakin olarak buyuk cakil, uzak olarak patara tabiki.
Gittigimde ayi barin kahvaltisi sahaneydi hala ayni ise orayi tavsiye ederim.( 2 sene once gittim.)

  • ykyt  (19.08.18 22:21:54) 
deniz olarak 10 dakikalık mesafede limanağzı var. marinadan küçük tekneler kalkıyor. sanırım 3 işletme var (bilal, delos, nuri), hepsine sırayla uğruyorlar. en sondaki nuri'nin yerine gidin, barı ve mutfağı en iyi yer orası. özellikle kokteylleri şahanedir. durgun ve temiz bir suyu var. kano, şnorkel gibi aktiviteler için ideal. sabahtan gidip bütün gün takılmalık. ismi nuri ama keko bir yer değil, içiniz rahat olsun. bilal de fena değildir. delos'a hiç gitmedim bilmiyorum ama bana hep karaktersiz bir yermiş gibi geliyor.


  • sir gawain  (19.08.18 22:50:28 ~ 22:54:02) 
üstteki arakadaşın dediği gibi limanağzı'nı tercih edebilirsiniz, Nuribeach gayet güzel tavsiye ederim, yine yüzmek için Hidayet'in Koyu'na gidebilirsiniz ama biraz kalabalık oluyor erken gitmenizi öneririm bir başka önerim Kaş Camping dışarıdan 20 tl ücret karşılığında girebiliyorsunuz 10 tl'si ile bir şeyler alıyorsunuz sessiz sakin bir yerdir. Yemek içinse akşam yemeği için Efil'i tercih edin kesinlikle instagram sayfaları var mezeleri muhteşem özellikle hindistan cevizli karidesi çok iyi fiyatları da Kaş ortalamasının altında. Çok güzel manzarası var. Dalış yapın kesin ben profesyonel dalgıcım ondan dolayı çok gidiyorum Kaş'a :) size de kesinlikle dalışı öneririm, Atlas Dive var orada Bora var onu bulun çok ilgilenecektir bu arkadaşlar daha önce Moda vsde yaşayıp yıllar önce Kaş'a göçmüş kişiler esnafvari değil daha çok arkadaş gibiler. Başka spesifik sorunuz olursa da cevaplamaya çalışırım.


  • mysql34  (20.08.18 03:00:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.