[]

Enes Batur kişisi hakkında görüşleriniz?

Bu ismi duymuştum kimdir nedir bilmiyordum youtube kanalı varmış 8.2 milyon takipçisi varmış(oha!?) ilk defa videosuna denk geldim adam tam bir beyinsiz gibi geldi bana insanlar bu adamı neden takip ediyor ki? Yaptığı diğer videolarda yaratıcı bir şeyler mi yapıyor? Yada orijinal işleri falan mı var?
Açıkçası o videodan sonra diğer videolarına bakmak hiç içimden gelmiyor.

ha izlediğim videosu da şu: www.youtube.com

 
en sevmediğim youtuber. çok eskiymiş youtube'da oyunlar falan oynamış. ve en boş youtuber bu heralde. Orkun, kafalar, berkcan falan izleniyor gayet. ama bu ne işe yarıyor ben de anlamıyorum. ohh be hep böyle bir soru bekliyomuşum. ne iç döktüm :)


  • c1b2k3  (19.08.18 12:13:25) 
hitap ettiği kitle 5-15 yaş arası. bunları etkilemek için orijinal ya da yaratıcı bir iş yapması gerekmemiş.


  • zgrydn  (19.08.18 12:13:28) 
Benim yegen eskiden izliyordu hala izliyor mu bilmiyorum yasi 10. Bu yetiskin olara orkun ya da oha diyorum falan kafa dağıtmak için olsa da arada br izlenir ama enes tam bir saçmalık. Hedef kitle kucuk çocuklar


  • all girls dream  (19.08.18 12:30:03) 
türkiye'de en çok para kazanan youtuber. fazla bütçe harcamadan çektiği film bile milyon izlendi.

çeşme'de villa, altında son model araba. daha 20 - 21 yaşında. bizim ergen ve küçük çocuklarımız izleye izleye bunu trilyonluk yaptılar.
  • Neill  (19.08.18 12:45:57 ~ 12:47:03) 
Yazdiklarini okumadan soyluyorum direkt hic sasirmiyorum bu kadar popi olmasina. Boyle topluma boyle tip gider.


  • postmodern rh  (19.08.18 13:20:11) 
ben en son baktigimda 5 milyon civari takipcisi vardi, ne ara 8 milyonu asti!

bir seyler yazmak istiyorum ama hala bunlarin olayini anlamis degilim. ne youtuber'larin ne de takipcilerin.

ekleme: youtube dunyasi ile ilgili bir tez yazan yok mudur? varsa bana atsin, okuyayim, anlayayim bu insanlari.
  • Leonardo~Da~Vinci  (19.08.18 13:30:32 ~ 15:09:19) 
neden sevildiği ile ilgili bir sosyolojik araştırma lazım, neden diğerleri değil de bu, orkun morkun yine uğraşıyor bir şeyler için hadi onu anladık ama enes batur tam bir sosyolojik vaka.


  • gezegen olan pluton  (19.08.18 14:07:44) 
sağlam para basıyor. en ayar olduğum şey şu reaksiyon videoları. başkasının videosunu izliyor. mal bebeler de enes batur'un video izlemesini izliyor.


  • black mamba  (19.08.18 15:08:34) 
@acemi bot olayına katılmıyorum. uzun vadede botsun milyon takipçiye ulaşılır. takipçiler bot olsa izlenme sayısı bu kadar yüksek olmazdı.


  • black mamba  (19.08.18 15:10:15) 
10-15 yaş aralığındakiler izliyor bu salağı, gerçekten mal mal hareketler yaparak bu kadar para kazanması hem şaşırtıyor hem de sinirimi bozuyor.
Onu izleyen yaş grubunda bi tuhaflık var zaten. Oyun oynamayıp oyun videosu izliyolar. Barbie bebek oynayacak yaştakiler bile açıp barbie bebek oynayanları izliyolar, kendileri asla oynamıyolar çünkü onu üretecek hayal gücünden yoksunlar.

  • megalomaniac  (19.08.18 15:46:14) 
severim keratayı


  • yakaza  (19.08.18 16:46:45) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.