[]

ziraatten havale yaptım ama para pazartesi geçecek diyor?

dün akşam 6 gibi göndermiştim. şimdi internet şubesine göz atarken farkettim, para hesabımdan düşmüş ama hesap hareketlerimde işlem olarak görünmüyor. gönderdiğim hesap da ziraat bankasına ait. zaten iban yazınca ad soyad falan otomatik çıktı. dekont istedim, her şey normal görünüyor tek anlamını bilmediğim "valör:20/08/2018" şeklindeki ibare. ileri tarihli falan da seçmemiştim, neden böyle oldu acaba??




 
Cuma günü banka kapandıktan sonra havale yaptığınız, sonra da araya hafta sonu girdiği için olabilir mi acaba?


  • shangrilla  (19.08.18 03:25:04) 
@shangrilla, hayır olamaz. o eft için geçerli ben havale yaptım.


  • nrmnm  (19.08.18 03:29:39) 
Gece gece havale ile eft'yi karıştırmışım pardon. Sanırım parayı tutup Pazartesi'ye kadar işletmek istemişler.


  • shangrilla  (19.08.18 03:43:05) 
Ziraatten ziraate gonderdiyseniz telefon edip sorun. Ziraatten baska bankaya gonderdiyseniz pazartesi olmasi normal.


  • ykyt  (19.08.18 09:43:47) 
@ykyt, dediğim gibi aynı banka hesabına havale yaptım eft değil. telefondaki arkadaş ne hikmetse hesabımı görüntüleyemediğini, şubeye gitmem gerektiğini söyledi. şifaen de "para gitmiştir de sistemde öyle görünüyordur" gibi aşırı teknik bir bilgi verdi.

@shangrilla, bence de işletecekler ama benden izinsiz bunu nasıl yapabilirler onu anlamadım. para hemen geçsin diye esas kullandığım bankadan çekip ziraat atm'sinden yatırarak falan bir ton uğraştım zaten. yoksa eft'yi basar geçerdim.

vallahi bu ziraat eğitilmezdir.
  • nrmnm  (19.08.18 13:33:19 ~ 13:36:42) 
Yani hesabini gorememesi cok anlamsiz bir cevap. Ben olsam yine arar, baska birine baglanir ve de israr ederdim. Yolda kaldim paraya ihtiyacim var. Yetkilinize sorun falan diyerek isi buyutseniz?


  • ykyt  (19.08.18 13:53:50) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.