[]

Sevgilimden ayrılık aşamasına geldim. Ne yapmalıyım?

Kendimi çaresiz hissediyorum o yüzden buradan bile sorup fikir danışmak zorunda hissettim kendimi.

2. Yılına yaklaşan bir birlikteliğimiz var sevgilimle. Dün alevlenen ve bugün ayrılık konuşmasına giden bir konuşma yaptık. Telefonda dahi beni geçiştiren bir tavır ve haldeydi. Tavırlarını kestiremiyorum. Beni suçladığı konuda yüzde 80 oranında haklı kabahatliyim. Ona onu beğendiğimi ve onun yanında çok iyi hissettiğimi söylemedim hiç. Sadece yanında mutluyum gibi laflarla geçiştirdim. Dün tekrar bu mevzuları açtı ve ben biraz ne alakası var ben bunları beceremem moduna girdim. Bugünde uzun zamandır bunları düşünüp sonunda onu kaale almadığımı ve sadece kendi sorunlarımı ön planda tutup onun sorunlarını önemsiz ve geçiştirilebilir olarak gördüğünden bahsetti. Bana göre öyle ama ona göre tam tersi tabii. En sonunda bugün patladı yazmadı bile. Ben yazmasam yazmayacaktı.

Askerdeyim, yüzyüze görüşme imkanım yok 2 ay daha. Hiç bu kadar beni umursamaz davranmamıştı. Bir askerlik ayrılışı vakası mı bilmiyorum ama onu gerçekten kaybetmek istemiyorum. Bugün 12 saattir yazmadı etmedi umursamadı.

Sorum şu: şimdi yaptığım hataları telafi etmeye çalışıp onunda dediği gibi “törpülenmek” olayını yapmaya başladığımı kanıtlayayım mı yoksa bikaç gün sonra mı yazayım. Benden soğudu mu yoksa çaba mı sabretmemi istiyor sürüneyim mi istiyor anlayamıyorum. Normalde ayrılık kelimesine tövbe diyen kız, şimdi sen bilirsin diyor. Kafam çok karışık yardım edin ne yapmalıyım.

Not: cinsiyette belirtirseniz sevinirim. Açıkçası kadınların önerisi şu an daha önemli benim için

 
“Ona onu beğendiğimi ve onun yanında çok iyi hissettiğimi söylemedim hiç. Sadece yanında mutluyum gibi laflarla geçiştirdim.“

Hala geçiştiriyorsun. Net ol. Seviyorsan git konuş. Etrafından dolaşma.
  • Lim5  (18.08.18 22:31:06) 
“Ona onu beğendiğimi ve onun yanında çok iyi hissettiğimi söylemedim hiç. Sadece yanında mutluyum gibi laflarla geçiştirdim.“

bunu demediğin kız senin yanında iyi bile durmuş bence.. eğer değişeceksen durumu açık açık ifade et niyeti varsa kabül eder yoksa da bi daha böyle bi hata yapma.
  • lata  (18.08.18 22:37:30) 
@ardacan+1

kız yolu iyi yapmış. kendini sorgulamaya başlamışsın bile. :)

e

edit: ulan bi de tik koymamış ya :D
  • datnet  (18.08.18 23:00:34 ~ 19.08.18 02:33:53) 
Kiz rest cekince aklin basina gelmis. Bu is bir sekilde biter, bosver, askerlige odaklan, biter gecer hepsi.


  • dougsampson  (18.08.18 23:04:59) 
yeni biri olduğunu düşünmüyorum, kız bıkmış bence artık. sana da kendini gayet güzel ifade etmiş, geçiştirmiş ve beceremem demişsin. hayır bunları söylemenin neyini beceremiyorsunuz ben anlamıyorum.

Lim5'in dediği gibi net ol, açık konuş. onu sevdiğini onunla olmak istediğini birlikte mutlu olduğunu filan söyle. yani neden ondan ayrılmak istemiyorsan onları söyle işte.
  • şubatsonrası  (18.08.18 23:33:26) 
Bence ayrılın. Sevgiline onu begendigini soylemeyeceksin de kime soyleyeceksin acaba? Bunu bile talep ettiren, Begenildigini bile hissettiremeyen biriyle neden devam etsin kız, iliskinin ne anlamı var bu noktada haklı.

Askerdeyken bunun tribini atması dogru olmamiş ama orada da şu geliyor aklıma, en azindan askerlik gibi bir ortamda onu begendigini ne bileyim özledigini falan duyacagini dusunmus olabilir. Bu olmayinca senin duygularini sorgulamis ve sinirleri bozulmustur. Kizin özguvenini kırmışsın sanki.

O begendigini hissettirme olayi onemli. Onu duzeltirim diyorsan ugras derim ama içten gelir biraz da. İçinde yoksa zorlama.
  • aquarium  (18.08.18 23:47:45) 
maalesef ardacan +2 , böyle salak saçma sebeplerin arkasında hep biri vardır. Bir de askerdeymişsin. üzüldüm. çok takma.


  • sivi sabun tanesi  (19.08.18 01:02:37) 
@lim5 Açıkça yazdım herşeyi bayağı uzun konuştuk cidden kesin ayrılıktan bilmiyoruma çevirdim durumu.
Evet kaybetmek istemiyorum onu.

@aquarium ayrılmak gibi bir düşüncem yok, onu çok seviyorum, o zaman neden böyle yaptığımda benden ayrılmaz modunda olduğum içindi açıkçası. Ve askerlik durumu dahil herşey dediğin gibi imiş. Nokta atışı bir yorum. Tavsiye için sana başvurabilir miyim arada :)
  • filipis  (19.08.18 01:21:52) 
Bir şekilde ayrılmaya ikna etmiş kendini, belki sadece sıkılmış, sebep bulma ihtiyacı hissediyor ki seni suçluyor. Onunla tanıştığında da şimdi olduğun gibiydin, beklentileri ne kadar değişebilir ki? Kendinden şüphe edecek bir durum gözükmedi bu açıdan.

Bir de dedem derdi ki, bir mahpus olanın iki asker olanın karısı dul kalmış sayılır. Sizin duruma uyarla işte, askerdesin ve zaten bu yüzden ayrılmışsiniz ruh haline girmiş. Sebep bulmaya çalışıyor gibi geldi dediğim de bu, ya da belki kendine "askerdeyken sevgilisini terkeden hain kız" rolünü yakistiramadigi için sürüncemede bırakıyor sadece. bir sürü belki bir sürü ihtimal, Allah kolaylık versin vallahi.
  • dafaisss  (19.08.18 01:28:54) 
bu tip ufak tefek problemlerden buyuk sorun bir taraf askerdeyken cikmaz. baska bir is var. istersen tikleme ama... aldatma falan demiyorum ama bunlar uzaktan birine yapilacak tripler degil.


  • robokot  (19.08.18 02:24:07) 
Hem sevdiğinizi söylemiyorsunuz hem araya uzaklık girmiş. Ben olsam bana ilişkim yük gibi gelirdi elimi ayağımı bağlıyor ama mutlu değilim gibi. Gönlünü kazanmak için bence son şansınız direkt ayrılmamış olması bir şey beklediğinin göstergesi olabilir. Not: Kadın


  • eatpraylaw  (19.08.18 03:31:38) 
Sen de sen bilirsin de.


  • nax  (19.08.18 09:35:26) 
Sen değişmeyeceksen, o da isteğinden vazgeçmeyecek. Her türlü ayrılırsınız bu mantıkla. Şuan görüşemiyorsunuz üstüne sevgi belirten bir şey söylenmiyor, sıkıldı hissi yaratmış olabilirsiniz.

Genel öneri: terapiye falan gidebilirseniz gidin, sevdiğinizi söylemeniz karşınızdaki herkes için çok değerli.


Not: k.
  • bunaldım a dostlar  (19.08.18 10:58:07) 
2 yıl boyunca onu beğendiğini nasıl söylemez bir insan? Çok da önemsemiyordun belli ki. Asker de ayrılmak olayı mı canını sıkıyor yoksa kızın seni bırakması mı? Sevgi mi alışkanlık mı buna bir karar ver bence


  • gazozailacatmauzmani  (19.08.18 11:09:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.