[]

Kişisel spor blender'ı seçmek (anket)

merhabalar, geçenlerde de bunla ilgili bir alınık duyurusu açmıştım. arkadaşlar yardımcı oldular sağolsun bu aletin sürekli kullanılacak tek sefer al at bir şey olmadığına beni ikna ettiler.

fazlasıyla mükemmelliyetçiyim, muhtemelen hiçbirinin birbirinden farkı yok ama ben karar veremedim. buyrun oylayın.


1) vestel mix&go : 300 ve 600 ml iki kesme kabı.
saçma renklerini alamam ciddi bir yerde çalışıyorum, siyah veya inox en ucuz fiyatı: 135 tl
urun.gittigidiyor.com

2) arzum shake'n take: 300 watt, 570 ml, 400 ml iki kesme kabı.
siyahı 155 tl
urun.gittigidiyor.com

3) fakir mix it easy: 500 watt. 570 ve 400 ml iki kesme kabı + kahve ve baharat öğütücü yaklaşık 200 ml.
siyahı: 198 tl.

urun.gittigidiyor.com




biliyorum hepiniz derdini sikeyim diyorsunuz, fakat bir şey alırken çabuk karar verebilen birisi değilim. çok düşünüp %90 aldığım ürünlerden çok memnun kalıyorum. ben fakir'e kendimi yakın hissediyorum hep daha güçlü olması hem de öğütücüsünün olması avantajlı geliyor. ama böyle dandik aletlere 200 vermek mantıklı mı bilemiyorum.

not: oy verdikten sonra derdimle cinsel münasebet kurabilirsiniz.

 
kahve öğütücüsünü bir kaç kere arkadaşımın evinde kullandım. eğer taze olarak evinizde filtre kahve. yapıyorsanız olması gereken bir lüks bence. fazla paraya değer diye düşünüyorum.


  • neverlose  (18.08.18 21:44:18) 
kahve öğütebilmesi innnanılmaz harika bir özellik. taze kahve içebiliyorsun ne güzel. en ucuz kahve öğütücüsünün fiyatına baksan değeceğini görürsün zaten.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (18.08.18 21:52:41) 
O shaker'lar ne kadar dayanıklı bilemiyorum. Ben üçünü de almazdım, üçünü de beğenmedim. En azından kabı cam olan bir blender tercih ederdim, fakat bu senin amacın için pahalı olabilir.

Mutlaka bu üçünden birini alacaksan fakir en iyisi gibi duruyor.
  • idexo  (18.08.18 21:57:07) 
Vesteli bir yıldır kullanıyorum buz bile kırıyor memnunum.
Bağarat öğütücüsü ayrı olarak almıştım yulaf chia ceviz filan öğütmek için

  • kararsızataletfilozofu  (18.08.18 22:08:33) 
Arzum olanı kullanıyoruz birkaç aydır, öneririm.


  • lamotta  (19.08.18 13:28:07) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.