[]

Kot altına kundura giymek

acayip kafam karışmış vaziyette.

şimdi bakıyorum, yabancı dizilerde, filmlerde olsun, orada burada denk geldiğim giyim sitelerinde olsun elin gavur erkekleri yapıyor bunu lakin bizde direkt kıro damgası vuruluyor. neden? illa ab pasaportumuzun olması mı lazım kekolayzır olmamak için? cidden merak ettiğim için soruyorum.

not: bizdeki daracık, ayak bilekleri açıkta bırakan pantolon altına kundura giyenlerden yada geniş paça altına sivri burun giyenlerden bahsetmiyorum. anladınız sanırım :)

 
Kültür anlamsız semboller üretir. Beyaz çorap giyenler de maganda sınıfına giriyor 90'lardan beri.

Yakıştırıyorsan kendine giy gitsin. Ayağın büyük değildir umarım :)
  • amortisman  (18.08.18 15:37:40) 
@amortisman yav yok, yarın iki tane pop ikonu kapri altına kundura giyse, bir kaç tane de insta. fenomeni bunları taklit edip foto koysa herkes bu şekilde giyinir, trendler ve modanın anlamsız değişkenliğe sahip olduğunun farkındayım. ben sadece toplumun bakış açısının bu kadar yanar döner olmasını, şu çifte standardı anlayamıyorum. üstelik kültürlü, biraz farklı dediğim insanlarda bile var bu olay. ararsak başka konularda da buna benzer örnek bulabiliriz.

bu arada beyaz çorap olayı biraz farklı gibi. 70 lerde falan bunu kabadayılar, mafyavari tipler giyermiş. 90 larda sarkık bıyıklı abiler özellikle giyermiş. bahçeli buyüzden teşkilata beyaz çorap giymeyin demiş.
  • issiz karga  (18.08.18 15:46:06) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.