[]

Witcher 3 alayım mı?

Ps storeda indirime girmiş ama 1 ve 2 sini oynamadım konusunu bile bilmiyorum.
Alsam ilk oyunları oynamadığım için tam anlayamama gibi bir durum olur mu?



 
2. oyunun bence oynanması gerekiyor. 3. oyunda karakterler damdan düşer gibi geldiği için karakterlerin birbiriyle olan geçmişlerini merak edersin. Hee keyif alımın düşer mi düşmez ama karakterleri çok seveceksin orası kesin, o yüzden birbirleriyle olan önceki muhabbetleri merak edersin.

Nette Witcher hikayesiyle ilgili bir sürü yazı var. Ben olsam 1. oyunun hikayesini okur, nedir bu Witcher dünyası diye bir öğrenir sonra zaman varsa ikinci oyunu oynayıp sonra üçe geçerim. Hee zaman yoksa ilk iki oyunun hikayesini okursun ya da hikaye vidyolarını izlersin.
  • eazy  (18.08.18 12:37:02 ~ 12:46:50) 
al, oyna. tek başına oynanabilecek oyun. beğenirsen daha sonra 2 ya da 1i alırsın iyi oyunlar.


  • idonthaveatvset  (18.08.18 12:38:16) 
sıradan oynamak tabi daha iyi ama ben de 3 oynadım ilk pek sıkıntı olmuyor. istersen de 3'ü al ps'e dursun oynamadan önce steam'den de 1'i 2'yi al sıradan oyna onlar da çok iyi. ucuz oluyo sürekli indirime giriyo zaten witcher oyunları.


  • semaforo de medianoche  (18.08.18 12:41:34 ~ 12:48:09) 
Ben 1-2'yi oynamadan 3'den başladım ve çok da keyif aldım. Bir sorun olmuyor. Zamanın çoksa hepsini al sırayla oyna. Zaman azsa 3'den başla, sorun olmaz.


  • p133mmx  (18.08.18 13:02:53) 
Bütün dlclerle birlikte aldım cevaplar için teşekkürler :)


  • pasaklıpepee  (18.08.18 13:55:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.