[]

Klon sorusu

Sevgiliniz veya eşiniz öldü imkanınız olsa sevgili veya eşinizin genetik materyalini kullanarak klonlar mıydınız




 
Hayır. Bununla ilgili bi Black Mirror bölümü de var diye hatırlıyorum.


  • idonthaveatvset  (18.08.18 09:13:46) 
Hayır.


  • sutlu nescafe  (18.08.18 09:28:43) 
neden olmasın?


  • lata  (18.08.18 09:33:07) 
Klonlama sonucu bebek olarak dunyaya gelecekse gereksiz. Oyle bi film de vardi.

Yaşı ayarlayabilecegimiz insan klonlama teknolojisine eristiysek bu sefer genomda ufak regulasyonlar da yapmak da elzem olacaktir, bu durumda da klonlanan kişi sevgili ile birebir ayni kişi olmamış olur. Yani sevgilinin genetik materyali kopyalanmis olur ama o kisi mevcut sevgili ile birebir ayni kişi olmayacaktir onun da isteğe ozel seks robotu ısmarlamaktan bi farki olmaz pek.

Dolayisiyla san juniperoda bir araya gelmek daha mantikli.
  • passive aggressive  (18.08.18 12:29:18) 
Klonlasam bebek olmayacak mı? Öyle sapık gibi olacağına olmasın. Ayrıca tecrübe gibi insanı insan yapan en önemli kısımlar gitmiş olacak.

Bir de klonlarsam ve öldüğü yaşında karşıma çıkarsa, hafızayı adama download ediyorlar mı? Sıfırdan tanışacaksak daha beter; hem bana aşık olacağının garantisi yok, gidip başkasına aşık olsa iyice cinnet geçiririm, üstüne de en güzel anlarımız adamın kafasından gitmiş olacak.

Hem öldüğü yaşta geliyorsa hem bir şekilde hafızayı yedeklemişlerse, o zaman kaldığımız yerden devam edebiliyorsak, olur.
  • aychovsky  (18.08.18 20:36:18 ~ 20:37:37) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.