[]

Hastalık bahanenizi alabilir miyim?

Yalandan başka bahane de olur.




 
işe gitmemek için falan mı?

ben ishal harici hiç işe gitmemezlik etmedim. ki home office de çalışabiliyor olduğum için şirket yine bir şey kaybetmezdi. işimi evde yapardım.
  • avianthem  (17.08.18 12:38:33) 
Taş ya da kum düşürüyorum


  • all girls dream  (17.08.18 13:52:51) 
Hiç ihtiyaç duymadım bahaneye ama böyle durumlarda en iyi bahane zehirlenmek sanki.


  • windowsguvenlikduvari  (17.08.18 14:02:48) 
  • benaslinda  (17.08.18 14:36:01) 
Tesisat patladı, evi su bastı


  • peggy  (17.08.18 15:21:00) 
Bu tip işlerde söylediğim yalanın başıma geleceğini sanıyorum hep


  • kisa  (17.08.18 17:20:38) 
Üst kat komşunuzdan dolayı evi su bastı boru patlamış tamirciler sizin evden müdahale edecekmiş,

doğalgaz tesisatından kaçak varmış gazınızı mühürlediler onu yaptırmak için evde bulunmanız gerekiyormuş,

apartmana fiber çekmeye gelen superonline yanlışlıkla apartmanın sigortasını matkapla delmiş, bu sebeple beyaz eşyalarınız yanmış, elektrik firması gün içinde gelip tutanak tutacakmış onları bekleminiz gerekiyormuş.
  • sacrilegious  (18.08.18 13:27:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.