[]

Kediler su ihtiyacı

Bu sokak kedileri su koyan bir kişi olmuyorsa yazın günleri su ihtiyacını nasıl karşılıyor? Susuz kalabilme süreleri yaklaşık ne kadar? Ben marketten kullan at tabaklar alıp elimden geldiğince su ihtiyaçlarını karşılamaya çalışıyorum ama içindeki su içildikten veya yavaş yavaş buharlaştığından tabaklar ya rüzgardan uçup gidiyor ya da çöpçüler çöpe atıyor. Canım sıkkın fena kafaya taktım yazın başından beri. Durum çok mu vahim cidden yoksa yemek olmasa da suyu bulabildikleri bir yer var mı? Genel olarak soruyorum.




 
Yok tabii ki. Geçen gördüm araba yıkamacıda deterjanlı suları içiyordu susuzluktan. Pis, çamurlu vs ne buluyorlarsa içiyorlar mecbur. Susuz kalmış kedinin tüyleri kirli ve dağınık görünür, yalanarak temizleyemiyor çünkü. Öyle bir kedi görürseniz acilen su verin.

Tabakta olmaz, 5 litrelik su şişesini kesip su kabı yapın, hem daha fazla su alır, köpekler de içiyor. Bittikçe yenileyin.
Herkes mahallesinde, etrafında bunu yapsa susuz hayvan kalmaz.
  • peggy  (16.08.18 11:25:35 ~ 11:26:01) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.