[]

Windows 10 stickerında ürün anahtarım yok

Arkadaşlar merhaba.

Elimde Asus X555Y modeli bir laptop var. Win10 ile fecaat durumda. Ben buna Ubuntu yükleyeceğim. Muhtemelen recovery bölümünü falan da sileceğim. Tekrar win10'a dönmek istediğimde Microsoft'tan iso dosyasını indirir, kurar ve ürün anahtarımı girerim diye düşünüyordum ama cihazda OEM Win 10 olmasına ve stickerının da cihazın altında olmasına rağmen ürün anahtarı yazmıyor.

Böyle bir durum yaşarsam nasıl kurtulurum?

 
donanım olarak otomatik tanıyor şu an üstünde olan aynı versiyon win10 kurduğunda aktivasyon otomatik olacak. üst versiyon kurarsan ürün anahtarı lazım olur.


  • Sir Anthony Hopkins  (16.08.18 10:55:49) 
pilin altına baktınız mı?


  • inheritance  (16.08.18 11:12:37) 
hocam

su anki versiyona bak home mu pro mu diye
yeni kuracagin zaman onu sec otomatik aktif edyiro.

al bi ssd
kur windows 10
  • kingcyrax  (16.08.18 11:47:55) 
Windows etkinleştirmezse telefonla microsoft'u arayıp sorunu çözebilirsiniz.

Aynı durum geçenlerde başıma geldi, bu şekilde hallettim.
  • teknikekip  (16.08.18 12:50:39) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.