[]

Cv de ne yapmak lazım

Merhaba,

normal uzun süreli pek iş deneyimim olmadığı için bütün iş geçmişimi yazdığım bir cvim var. Ben bunu 1 sayfaya sığdırmaya çalışıyorum ama çok sıkışık oluyor gibi. Mesleğimden alakasız ve kısa süreli olarak yaptığım işlerin orada olmasına gerek yok gibi öte yandan da onları da yazmazsam pek bir şey kalmayacak geriye. 3 tane yaz stajı artı 1 tane alakasız part time iş var devam eden. Ne yapmalı? her şey kalsın sıkıştırmaya devam mı? alakasız ve kısa süreli olanları çıkar ferahlat mı?

Teşekkürler

 
Cvyi basvurdugun ise gore degistirmelisin ideal olarak. Ise gore en alakali tecrubelerini yazmalisin. Eger gene bir sey olsun diyorsan halihazirda yaptigin part time is ile yaz stajlarindan en iyi 1i veya 2si kalsin, digerini at.


  • hot potato  (16.08.18 02:38:44) 
ek olarak yur tdışında işlere başvuruyorum, türkiyede okuduğum liseyi yazmaya gerek yok değil mi?


  • senolll  (16.08.18 02:40:48) 
yok


  • baldur2  (16.08.18 05:22:51) 
Robert kolejinde falan okumadıysan liseye gerek yok.


  • opethian  (16.08.18 07:30:26) 
Lise bilgisi bana kalırsa önemli. Düz mü anadolu mu süper mi vs. CV 2 sayfayı aşmıyorsa tek sayfaya sıkıştıamana gerek yok. 2 sayfa sorun olmaz. Çok iş deneyimim yok demişsin o yüzden bence alakalı alakasız olmasına bakmaksızın bütün iş deneyimlerini yaz. Buradan sana "neden bu kadar farklı kariyer alanlarına yöneldiniz, ya da ne istediğinizi bilmiyor musunuz?" tarzı sorular gelebilir. Bunlara da vereceğiniz cevapları önceden hazırlayın mantık çerçevesinde.


  • anksiyetik pia  (16.08.18 11:19:29) 
@anksiyetik pla

dediğim gibi yurt dışında başvurduğum için o liselerin ayrımını bilmiyor olacaklar. o yüzden bir fark yaratacak gibi görünmüyor.

öte yandan bahsettiğim işler 10 gün kongrede çalışmıştım, konserlerde organizasyonlarda çalıştım. bildiğimiz öğrenci fuar işleri, sırf o an biraz para kazanmak için yapılan günlük işler. hem çok alakasız hem de süreleri de kayda değer değil gibi.
  • senolll  (16.08.18 15:05:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.