[]

İzmir’deki Bok Kokusu

Geri geldi sanırım. Artık her akşam bok kokmaya başladı karşıyaka bostanlı tarafları. Zaten kabiliyetsiz çapsız belediye çöp bile toplayamıyor. O kadar memnun değilim ki şu belediyeden, bir daha oy verirsem elim kırılsın.

Her neyse, bok kokusu alan var mı İzmir’de?


 
Maalesef denizden, kanallardan hep lagim kokusu geliyor. Camlar da kapanmiyor, sicak. Belediyeye bi alkis da benden gelsin. Zaten her yani insaat, toz duman.. Bi de koku.. Ohhh mis!


  • superfluid  (16.08.18 00:08:14) 
Cigerim yaniyor her gun. Alisamiyorum da.


  • ykyt  (16.08.18 00:15:07) 
üçyol tarafı pek kokmuyor, ya da ben iyi koku alamıyorum, ama aziz başkan bıraksın bir zahmet, göztepe de iyi bir forvet alsın..


  • redeath  (16.08.18 09:01:56) 
Halkapınar'ın kokusu her yaz olduğu gibi yine başladı. Çoğunlukla Karşıyaka, Alsancak taraflarında daha yoğun hissediliyor.

Hatay tarafında biz körfezden geçen angus kokusundan nasibimizi alıyoruz.

Yapacak bir şey yok. Ama sen oy verme evet.
  • teknikekip  (16.08.18 12:46:37) 
Herşey bir yana yaklaşık 2 3 hafta önce 3500 başlık bir gemi yanaitı limana, hayvanşarın kontrollerinin yapılması, geminin boşaltılması vs hep bunlar iş. Yüzen bir ahır denebilir. Limandan limandan alıyoruzdur kokuyu


  • kedimbitmis  (16.08.18 16:12:26) 
ben hiç almadım kokuyu ama tabi alan varsa koku yok diyemem. ama belediyenin kötü olduğunu düşünmüyorum. Ha aziz bence de değişmeli, artık bayadır koltukta ve daha genç birisi gelsin isterim ama şu ana kadarki belediye başkanlığından gayet memnundum.

Benim gönlümdeki belediye başkanı Selin Sayek Böke idi ama kendisi yine Milletvekili oldu. O yüzden yeni bir isim olur muhtemelen.
  • nundu  (16.08.18 17:09:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.