[]

Hollanda D tipi vize, ilk giriş ülkesi

Herkese merhaba,

Bugün pasaportum elime geçti, oturum iznim var, çok girişli D tipi vizem var vs. her şey tamam. Sorun şu. Amsterdam biletleri çok pahalı, aktarma yapacağım orası kesinleşti. Fakat aktarma bile pahalı, bu yüzden Berlin'e uğrayıp (transit değil) birkaç gün kalmayı ve oradan Hollanda'ya geçmeyi düşündüm.

Bu fikir sabah geldiği için aklıma da, tutup konsoloslukta sordum pasaportumu verirlerken. Önce kadın dedi ki, eğer aktarma yapacaksanız sıkıntı olmaz. Sonra dedim birkaç gün kalmayı düşünüyorum başka bi schengen ülkesinde, sorun olur mu? Konsoloslukta çalışan kişi hmm kem küm etti, kesin bir şey söylemedi. Bunun garantisini ben veremem, sonuçta bu vize geçici bi vize falan dedi. İnternette ilk giriş ülkesi yazıyorum pek bişi bulamadım, genelde schengen ile ilgili. Direkt böyle bir riski alan bunu deneyimleyen var mıdır?

Teşekkür ederim şimdiden.

 
Oturum vizesi ise ve eger gittiginizde hocmen ofisine gidip kaydinizi yaptiracaksaniz ilk hollandaya girmeniz gerekebilir. Cunku giris damganiza bakiyorlar. En azinsan baska bir shengen ulkesi icin bana oyle olmustu


  • 65 derece  (15.08.18 18:31:08) 
Hocmen diil gocmen olacakti


  • 65 derece  (15.08.18 18:31:27) 
Evet. Su an hatirladim ben de, belcikada 3 gun icinde gocmen ofise gitmem gerekmisti. Konsoloslukta bunu soylememeleri, hatirlatmamalari peki? Tesekkurler!


  • mrsmoon  (15.08.18 19:01:01) 
oyle bir yukumlulukleri yok ki.


  • hot potato  (15.08.18 19:12:49) 
ind.nl'i arayip yada mail atip onlara sorabilirsin en iyi onlar bilirler.


  • crucio  (15.08.18 19:13:11) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.