[]

Zeytinyağlı biber dolması ve kıymalı borekle ucuş

Ucuş 3 saate yakın sürüyor 1,5 saat önceden havalanına gitsek indikten sonra 1.5 saat otele gidiş desen dolma ve borek bu kadar saatte bozulur mu?




 
Oyumu bozulmaz'dan yana kullanıyorum, pişmiş ürün sonuçta fakat iyi sar sarmala kokabilir, canı ister pilotun.


  • binder dandet  (15.08.18 17:08:42) 
Bozulmaz


  • ihanet kac kisilik  (15.08.18 17:10:03) 
dolma bozulur. börek bozulmaz.


  • naksidil  (15.08.18 17:11:46) 
uçaklar çok serin oluyor, siz de yollarda doğrudan güneş ışığına maruz bırakmazsanız bir şey olmaz.
kız kardeşime yaprak sarması koyuyoruz biz her geldiğinde (onun uçuşu daha kısa gerçi) ama indiği yer 50 derece olan bir şehir, hiç bir şey olmadı şimdiye kadar.

  • niye ama  (15.08.18 18:29:49) 
Yemekleri buzdolabında bekletip, havaalanı yolunda, arabanın klimasını sonuna kadar açarsanız, bozulmaz. Hatta yolda, buz bataryaları da alabilirsiniz yanınıza. Ama illa ki biri bozulacaksa, kıymalı börek bozulur bence. Zeytinyağlı dolma; pirinç, fıstık, kuş üzümü, zeytinyağı vs'den oluşuyor, niye bozulsun ki?


  • agluna  (15.08.18 19:00:07) 
ikisi de bozulmaz, hiçbir şey olmaz. bu kadar sürede bozuluyor olsa memlekette kimse piknik yapamazdı. sabahtan sepete koyup güneşin altında masaya açıp akşama kadar yiyoruz. bozulduğu falan yok.

yeter ki miyadını doldurmuş olmasın. yani 1 hafta önce pişmiş, buzdolabına konmuş dolmayı taşımayın. son nefesini uçakta verir o. taze piştiyse mesele yok.
  • kibritsuyu  (16.08.18 01:38:58) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.