[]

ankara'yi bilenler

cebeci kampusu ile tandogan kampuslerine yurume mesafesinde(max 20-25dk), uygun fiyatli nereden kiralik ev bulunabilir?




 
Emek


  • her gece aç  (15.08.18 14:14:59) 
emek'ten cebeci 1.30 saat gösteriyor hocam naptınız


  • ordinov  (15.08.18 14:18:57) 
her ikisine birden yürüyerek 20-25dk da erişilebilecek bir semt yok malesef. yani emek'ten tandoğana 20dk yürürsün de emek'ten cebeci'ye o iş zor, 1 saaten fazla sürer o yol.


  • coder6006  (15.08.18 14:21:30) 
Cebeciyle tandoğan arasında maltepe kızılay var ama oralarda ev bulmak zor. Cebeciden veya tandoğan-beşevler metrosu taraflarından tutup birine yürüyerek diğerine dolmuş veya metro ile gitmek en iyisi.


  • curukturpkokusu  (15.08.18 14:42:37) 
Bence en ideali Kolej olabilir.
Kolej'den Tandoğan yürüyerek en fazla 45 dk. falan sürer. Tandoğan' a giderken Kızılay' dan gitmek yoğunluktan dolayı vakit kaybettirebilir. Çok katlı otoparkın oradan Sıhhiye Köprüsü' ne çıkıp yardırırsınız.

  • İnatçılığın yeryüzündeki temsilcisi  (15.08.18 15:38:55) 
Kolej, kurtulus, incesu


  • primetime  (15.08.18 20:21:16) 
ikisinden birini seçin bence çok yakın değiller yürünerek ama bence en ideali anıttepe, biraz da esat olabilir.


  • gezegen olan pluton  (15.08.18 20:53:49) 
o hatta metro çalışıyor, niye illa yürüyorsunuz ki. kızılay tam ortası, ama ev yok orada. kolej, kurtuluş cebeci kampüsüne yakın. tandoğan ve maltepe tandoğan kampüsüne yakın. ama o hatta ankaray çalışıyor 5 dakikada ulaştırır.

ama bunların hepsinde (yukarıda bahedilerm, emen, bahçeli dahil) uygun fiyatlı evler çok döküntüdür. biraz eli yüzü düzgünler de çok pahalıdır.
  • kibritsuyu  (16.08.18 01:45:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.