[]

532'li hat nereden bulurum?

Benim numara bir takim insanlarin eline gecmis sagolsunlar gunde 20-30 kez ariyorlar blockladikca baska numaradan ariyorlar. Numarayi degistirmem lazim artik.

Olmusken 532'li olsun diyorum ama sorun su o hattin guvenirliligini nasil bilecegim? Bir sorgulama ekrani falan var mi? Birde benim ki gibi aranmadigi vs nasil bilecegim?

Bir acikalayan olursa super olur.

 
yok öyle bir şey. kim nasıl tespit edecek ki bir hattın geçmişte ablukaya alınmadığını?

ancak şu iş yapar: turkcelle git, de ki; aylardır sizde yatan bir hat istiyorum... 6 aydır kapalıysa, bir ihtimal reklamcılar aramayı kesmişlerdir. numara zor ezberlenen cinsten olsun... ama tabii illa 532 diyorsunuz riski sıfırlamak mümkün değil. bu kadar dert ise gidin fırından yeni çıkmış absürt bir no alın bitsin olay.
  • 507  (15.08.18 12:04:33 ~ 12:05:20) 
532'lerde o dediginin garantisi olmaz. yillardir elden ele gezmistir o numara. sans isi yani.


  • brkylmz  (15.08.18 12:10:47) 
2 sene once 532 li hat aldim.

Ayda bir ariyorlar Ahmet Metmet abi diye. Ama diger arrkadaslarin dedigi gibi bu tamamen sans.
  • bir3iki7  (15.08.18 12:43:58) 
10 sene önce denk gelmiştim; hattın olduğu zarfın üzerine bu hat 6 aydan uzun bir süre önce iptal edilmiştir gibi bir şey yazıyordu.


  • apdulera  (15.08.18 23:45:14) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.