[]

istanbul üniversitesi

şu uzaktan olan dersler ne? örgün öğretim. internet üzerinden mi takip ediyor öğrenciler?




 
uzaktan evet, auzefin sayfasından dersleri izleyebiliyorsun. tarih ve türkçe böyle.

türkçe zorlayıcı, tarih kolay.

Sorular sınavdan bir hafta önce dolaşır.
  • binder dandet  (14.08.18 20:56:38) 
örgün öğretimde değil mi? sorular neden dolaşıyor? sadece bu dersler için dolaşıyor değil mi basit olduğu için? bu konuları bilen biri takip etmek zorunda değil o zaman değil mi? yani o an bilgisayar başında olmak zorunda değiliz.


  • nick bulamadim  (14.08.18 21:02:52) 
sorular her sene aynı soruları sordukları için dolaşıyor. ha birde güzel sanatlar var onda da final ödevi olarak müze gezip selfi cekıyorsun müzeyle asd.

konuları takıp etmek zorunda degilsin, bilgisayar basında olmak zorunda değilsin kimse takip etmiyor.

asıl derslerin yanında atıştıracağın çerez olarak düşün bunları.

bir de..... ''geçmiş olsun, nasıl düştün ist üniye anlat kardeş..:('' demek isterim.
  • binder dandet  (14.08.18 21:06:20 ~ 21:07:24) 
daha düşmedim. son dakikalar tercihlerde öyle bir bakıyorum. :D son anlarda ufak değişilikliler olabilir. son dakika golü olarak sorayım. yıldız teknik iktisat mı, istanbul iü iktisat mı, marmara iktisat mı, hacettepe iktisat mı?


  • nick bulamadim  (14.08.18 21:17:12) 
ytü iyidir. iü'ye gelirsen odağın dağılır, iktisatçı yerine ya manitacı ya da gömünüst ya da faşik olursun.


  • binder dandet  (14.08.18 21:19:43) 
hacettepe-ytü-iü-marmara şeklinde sıraladım.

maddi olarak hangisinin bulunduğu semt daha az yorar? ankara daha ucuz olduğu için hacettepe önde.
  • nick bulamadim  (14.08.18 21:30:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.