[]

PS4

Merhaba, ps4 almayı düşünüyorum. Eurosia-ithalatçı garantisi konusundaki düşünceleriniz neler? Slim 1 Tb modeli düşünüyorum, garantili olması tercihim. Ne civarda bir fiyat mantıklı sizce?
Mesela www.sahibinden.com nasıl?



 
şu sıra fiyatları çok bilmiyorum ben alalı 2 yıl olucak nerdeyse ama bi oyun hediyesi ve 2. kol hediyesiyle beraber almanı tavsiye ederim. sonra alayım desen tek başına çok pahalıya geliyo bunlar. mesela fifa seversen kesinlikle fifa 19 çıkmasını bekle ve fifa'yla vereni tercih et.

garanti konusunda da pek bi şey diyemem garantilik bi işim olmadı, garantiye işe düşenler varsa onlar bilgilendirsin.
  • semaforo de medianoche  (14.08.18 18:07:55) 
8 ay önce 1150 tl ye almistim simdi 2050 olmus bu ne ya. bence 1500 ve alti makul. 2050 saçma sapan bir fiyat.


  • tukenmez adam  (14.08.18 20:36:07) 
sahibinden ve letgodan kaçarak uzaklaş, ya guvendigin bi tanidiktan ya da donanimdaki referansli üyelerden al. ben dh den aldim hatta almadan once cocugun evine gidip deneyecegimi soyledim. tamam dedi zaten uckagitci olsa ev adresini soylemezdi garanti olacak diyede cok para verme bence

(gecen sene 800 e ps4 2 kol 2 aaa oyun aldim)
  • egokalp  (14.08.18 21:11:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.