[]

Kamerası iyi olan telefon

Özellikle video çekimi üst düzey olan bir model arıyorum. Xiaomi redmi note 5 diye bir telefon buldum. Fena değil ama Çin malı diye tereddüte düştüm. iPhone kullanıyorum ben memnunum. Bu telefonu babama alacağım. video çekecek bolbol. İPhone 6 alacak oldum kimse al demedi.

Şimdi xiaomi ve huawei bakıyorum. Xiaomi iyi telefonlar yapmış ama işte... siz ne önerirsiniz?


 
7 plus aldım çok memnunum


  • fasulyek  (14.08.18 17:50:24) 
Xiaomi de huawei de parasının karşılığını fazlasıyla verir. Yalnız xiaomi alacaksanız xiaomi türkiye garantili veya kvk garantili bulun. Yoksa üzülürsünüz.
Onun dışında 1299 tlye motorola z var, kamerası iphone7 ayarındadır dxomarkta 84 puan almış iphone7 85 puan. Geçen senenin amiral gemisidir. Tek eksisi telefon çok ince olduğundan 2600 mah bataryası var. Onu da arkasına kapak gibi takılan batarya motomodunu alarak çözersiniz 4800 mah bataryanız olur vatan bilgidayarda hefiye ediliyordu babama aldım gayet iyi foto çekiyor f1.8 diyaframli ois destekli kamerasıyla. Motorola lenovo türkiye garantisinde.
Xiaomi mi note3 kamerasi iyidir, redminote5 orta sınıf kamera tavsiye etmem. Kamera dışında iyidir. Xiaomi'nin 2000tlye kadar telefonları da orta sınıf kameralı.
2000 2300 bandına samsung galaxy s7-s7 edge(video çekecekse alacağınız telefonda mutlaka ois olsun optik imaj sabitleyici titremeleri önler video cekimlerinde, gece daha fazla ışık toplar, s7de ois de var sensör de büyük diyaframi da f1.7), su geçirmez. asus zenfone5, biraz beklerseniz xiaomi mia2 alabilirsiniz. 2300e mi6 var sd kart yok. Ayrıca sony xz1 de kamera ve islemci olarak tatmin eder 2100 civarına ama 2700mah bataryasi sorunlu.
Iphone6 eskidi artık. Fiyati da ucuz değil.
  • karacigerim vur kadehlere  (14.08.18 17:55:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.