[]

Neyden Stok Yapmak Lazım?

Bu zam dalgasından önce neyden stok yapmak lazım gencolar?

Bebek Bezi geliyor aklıma, başka? Şampuan filan stoklamak çok mu saçma?


 
abartıyorsunuz bence. bir şampuan 20 liraysa en fazla olacağı 22-23. kaç koli alacaksınız ki ilginç


  • burya  (14.08.18 11:37:04) 
Deterjan falan al dinleme burada ne kadar artan diyeni, 11 ay önce 75 liraya aldığım bulaşık deterjanı bugün 145 lira olmuş, öyle böyle en ucuz 130'a getirebiliyorum. Zamın sonu yok.
Çok stok diyemesek de para varsa 1 senelik ihtiyacı ölçüp ona göre alın. Yani diş macunu şampuan, kozmetik ürünleri gibi.

Kışlık alacaklarınızı da alın, yazlık da alın. Bu fiyatlara tshirt bir daha hayal. 30 liraya pahalı diyordum, bir daha göremem jj'den 30 liraya tshirt heralde.
  • atom karincanin torunu  (14.08.18 11:41:30) 
dostum kafayı mı yediniz? sakin olun. her hangi bir şey stoklama durumunda değil ülke.
için rahatlasın: akp'li değilim.

  • omembo  (14.08.18 11:44:54) 
stok tavsiyesi verenleri emniyet en yakın zamanda alır sanırım. bir de bunların twitter versiyonları var, milleti gaza getirip karaborsadan döviz sattıranları falan. neyse ki onları çoktan aldı.

sakin ol hocam. savaşta değiliz. elektronik alet falan varsa almayı planladığın belki biraz elini çabuk tutman faydana olur. ya da Louise Vuitton falan giyiniyorsan, Rolex alma planın varsa onları da alabilirsin çünkü kurdan etkilenecekler.
  • giovanne  (14.08.18 11:51:52) 
Ben dün bebek bezi, ıslak bez, şampuan, tuvalet kağıdı, kağıt havlu tarzı şeyleri gittim aldım stokladım. Dün bile %20 artmıştı bebek bezi.


  • sta  (14.08.18 13:26:35) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.