[]

Banka islemi sorunu

Biri bana olan borcunu banka transferi yapti. Onunki ile benim bankalar farkli. Ve onun hesabi sirket hesabi benimki kisisel hesap. Banka bloklamis parayi. Ancak bu transfer islemini yapali 8-9 ay oluyor. Yani sorunca da bankadan haber bekliyorum diyor. Salliyor mi yoksa bu Kadar uzun surebilir mi bir islem? Yani cok yakin bir insan acayip hayalkirikligina ugricam yalan soyluyorsa ki oyle gozukuyor mantigim bir banka islemi 9 ay surmez diyor.




 
banka blokladı derken icra filan mı? eğer öyle ise olabilir, davası vardır uzun sürer vs. onun dışında uyduruyordur. neden bloklamış? transfer etti ise hesaptan çıkan parayı nasıl bloklayacak banka, alıcı bankaya geçmiş oluyor. alıcı bankaya geçmedi ise göndermemiştir. sende dekont var mı?


  • elorelia  (14.08.18 11:00:58) 
Yok icralik bir durumu yok. dekont istemedim.


  • baldur2  (14.08.18 11:03:42) 
Gönderdiği dekontu isteyin. Banka bloklasa bile gönderdi ise dekontu vardır. Gösteremiyor ise malesef doğru değildir. 9 ay çok fazla süre.

Çoğu banka gönderilen parayı bloklamaz hesaba blok koyar.Hesapta blok varsa zaten hesabı kullanamaz, para gönderemez. Hislerim maalesef %90 doğru değil diyor.
  • ihanet kac kisilik  (14.08.18 11:04:54) 
yahu dekontu görmeden lafına mı inanıyorsunuz sadece? adam babanız heralde yoksa yabancı insana bu kadar güven saçma.


  • elorelia  (14.08.18 11:06:36) 
Yabanci degil yakin akraba.


  • baldur2  (14.08.18 11:07:59) 
gönderdim deyip göndermemek ve yok efendim iban hatalıydı yok efendim bloke koymuşlar ayağına yatmak en sık karşılaşılan salağa yatırma ve yatma yöntemlerinden biridir.


  • binder dandet  (14.08.18 11:12:26) 
Benim başıma gelmişti soyadımı yanlış yazmışlar para o hesaptan çıkıp bana gelmemiş. Bankaya bildirdiler para aynı gün veya ertesi gün geri dönmüştü hesaplarına.


  • mabesa  (14.08.18 14:34:22) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.