[]

kör kedi bakımı

kör kedisi olan var mı? yavru bir kedimiz var, veterinerin dediğine göre hep kör kalacak. sokakta yapamayacağı için yuva arıyorum. bir yer buldum gibi ama evde bir iki gün yalnız bırakmam gerekebilir sık sık olmasa da diyor. normal bir kedi gibi başının çaresine bakabiliyor mu eve alıştıktan sonra? ya da ben hiç o kadar yalnız bırakmam diyen varsa vereyim. konum silivri ama istanbul'da herhangi bir yere getirebilirim.




 
Alışana kadar sıkıntılı, alıştıktan sonra eşyaların yerinin değiştirilmemesi kaydıyla sorunsuz olduğuna dair bir şeyler okumuştum bir zamanlar.


  • oguz altun  (14.08.18 10:49:55) 
Biz kör kedimizi 5 gün bile yalnız bıraktık. Tuvalet kabı mamasının nerede olduğunu öğrendikten sonra sorun yok. Bizimki trafik kazası- beyin travması geçirdiği için tuvaletini bulamayabiliyor. O yüzden parmaklıklarla çevrili bir alan ayarladık. Biz yokken orada takılıyor.


  • hipopotamus  (14.08.18 11:02:47) 
selamlar. kör bir kedi sahibi arkadaşıma sordum. dediklerini aktarıyorum:

normal kediden farkı yok. evdeki büyük eşyanın yerini çok değiştirmemek gerekiyor. değiştirsen de alışıyor. veterinere götürmek getirmek biraz sıkıntı oluyor. bir de evet alıştırırken sağa sola çok çarpıyo. ben çocuk koruması yapmıştım sivri köşelere. evi iyice öğrenene kadar yalnız bırakmamakta fayda var. bazen kafası karışıyo çünkü. o zamanlar yardıma ihtiyaç duyuyo ve sana sesleniyo zaten. yüksek bir yerden inmeyi mesela öğretmek gerekiyor.

umarım faydası olur. en azından sahiplenmek isteyenlere böyle anlatabilirsiniz.
  • interview with the vampire  (14.08.18 11:07:32) 
Bizim kedi tam olarak örnek olur mu bilemedim. Tamamen kör değil. Işığa tepki veriyor. Bakımı açısından normal kediden hiçbir farkı yok. Heyecanlandığında telaşla koştururken kapı sandalye vb. eşyalarda çarptığı oluyor ama normal kedi de yapar onu. 5 güne kadar yalnız kaldığı oldu.


  • zombi  (14.08.18 13:41:43) 
benim de kör kedim var cesur. unutuyorum görmediğini o kadar normal yaşıyor ki her şeye anında uyum sağlıyor 4 kardeşi daha var geçinip gidiyoruz sorunsuz


  • topkapiaksaray  (14.08.18 23:47:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.