[]

kriz zammi gelmeden once yapilacaklar

zamlanmadan once dolar bazinda uygun fiyatta olan neler var turkiyede ? aklima elektronikler geliyor ama onlar buyuk ihtimal zamlandi.




 
ucuz bir şey almanın yoluna bakmak yerine tasarruf etmeyi düşünmelisin. krize hazırlık bu şekilde olur çünkü her kriz dönemin neye ihtiyaç duyacağını bilemezsin ve nakite ihtiyaç üst düzeyde olur.varsa paran yatır mevduat hesabına en azından değerini korusun.


  • burty  (14.08.18 09:22:05) 
burty'ye tasarruf konusunda katılmakla birlikte parayı bankada saklama fikrinin doğru olmadığını, bankaların güvenli olmayacağını düşünüyorum.


  • naksidil  (14.08.18 10:05:54) 
macbook pro aldım.
3300 dolar olan aleti 18000tl'ye aldım suan. amerika kuruyla 22-23bin ediyor. hatta kur zammıyla beraber 25binden ucuz olmaz.

niye aldım: çünkü yazılıcıyım ve elimdeki macbooku en geç 6-7 ay sonra değiştirmem gerekecekti.
  • tchuck  (14.08.18 10:07:35) 
macbook pro cok mantikli. yani su yonden mantikli, bir daha bu rakamlara alinamayacak asla.

yoksa isi olmayan adam gidip de almasin tabi ki
  • brkylmz  (14.08.18 10:42:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.