[]

Aydin

Ne kadar sıcak bir memleket ya burası. Sizin aydınla alakalı bildiğiniz bir seyler varsa aşağı beklerim.




 
@cuma günü gidiyorum zaten . Tanışma şerefine nail olamadım:)


  • opitseri  (14.08.18 00:09:02) 
Araba kıralayip gidebilirim aslında. Yalnız da
gitmek istemiyorum

  • opitseri  (14.08.18 00:26:04) 
nazilliye gel ne kadar daha sıcak olabilir dersin. o incirler nasıl olucak nasıl kuruyacak öbür türlü? kuşadası didim daha serindir.


  • mikahakkinen  (14.08.18 11:22:46) 
yenipazar'da pide ye.


  • tepedeki psychedelic adam  (14.08.18 11:27:01) 
@acemi, teessüf ederim, ne gıcıklığımı gördün.

kanser ya da alerji yapan incir değil, germencik'te usulune uygun kurulmayan jeotermal enerji tesisleri. artık ne incirimiz kaldı, ne zeytinimiz, toprak da ölüyor, insan da. evliya çelebinin "dağlarından yağ, ovalarından bal akan şehir" dediği, homerosun "dünyanın en güzel gökyüzünün altındaki en güzel topraklar" dediği yeri, elimizle kurutuyoruz maalesef, diğer her yer gibi.

opitseri; sen Aydınlı kızlarla tanışmazsın zaten. eğer tanışmaya layık görürlerse onlar gelip seninle tanışır. sonra paranı yer, kendini arabayla gezdirir (asla toplu taşıma kullanmaz), bugün kuşadasına yarın çeşmeye gidelim der, asla jade beachten aşağı yerde denize girmez, cebindeki son paraya kadar harcatır ve sonra gider. sen de arkasından ağlarsın. o yüzden tanışmaman isabet olmuş.

aydında rekor 57 derece, birkaç yıl önce meydandaki o büyük panoda. eğer sıcaklık 45'i geçmediyse sıcak değildir, hiç kimse sıcaktan şikayet etmez. siz yabancılara sıcak geliyor sadece.

kuşadasına gidecekseniz ASLA AMA ASLA, haftasonu ya da bayramda gitmeyiniz. imkanınız varsa hafta içi gidin. şehir merkezinde bişey yoktur klasik beton çukuruna dönmüş tatil beldesi. ama milli parka ya da Türkiyenin ve hatta Avrupanın en büyük aquaparkına gidebilirsiniz. galiba 100 tl civarı bir giriş ücreti vardı.

aydın-izmir arası arabayla 1 saat, otobüsle 1.5 saat, trenle 2-2.5 saat. izmire gidip gezmek daha mantıklı.

tarih vs meraklı iseniz, forumun hemen yanında arkeoloji müzesi var. güzel bir yer oldu. daha da meraklı iseniz, efes 1 saattir.

çivi çiviyi söker uygulaması da sıcağa bir çözüm olur. yağcılar içinde hamam, germencik'te termal otel var. dışarı çıkınca nisbi bir serinlik hissedersiniz. ayrıca terlemezsiniz ve teriniz kokmaz. ama aydınlılar sıcak havayı sevmekle birlikte sıcak suyu hiç sevmezler, çok enterasan. buralarda hep yabancılar, ya da aydınlıların deyimi ile doğulular olur. aydın için afyonla bitlis arasında doğulu veya kürt olmak arasında fark yoktur. denizlinin öte tarafında kalan her yer onlar için doğu ve-veya kürttür. ve onlar doğuluları sevmezler.

cuma dönecekseniz, muhtemelen yaz okulundasınız. üniversitenin devasa bir spor kompleksi var. havuza girin ve çıkmayın.

bulvarın sonuna doğru menderes parkın hemen dibinde incir satan bir amca olur. tazesi de kurusu da güzeldir. dönüşte memlekettekilere kuru incir götürmeyi unutmayın.

sorunuz varsa sormaya çekinmeyin.
  • halanne  (14.08.18 11:27:41) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.