[]

jack daniel's tennessee honey nasıl içilir sorusu

arkadaş sağolsun Duty Free'den almış 1litre yahu oda sıcaklığında duruyordu 2 yudum aldım bune acı acı içilmiyor bu meret nasıl içilir ? buz atılır mı ? oysa ki türk filmlerinde ki kötü karakter olarak hahahaha diye gülmeyi planlıyordum. bir de kapağı açınca bu içki az aksın diye tıpa yok.




 
At dolaba shot atarak iç.


  • kuzuri  (13.08.18 22:13:54) 
Çok güzel içki ya :’)

Viskiye alışkın değilsin muhtemelen, buzla içebilirsin
  • helena  (13.08.18 22:36:47) 
likörle karıştırıldığı için zaten sek viski gibi şöyle içilir böyle içilir diyemem. nasıl seviyorsan öyle iç bence. buz veya çikolata ile iyi gider. tarçınlısı da baya güzeldir.


  • captainmrg  (13.08.18 22:42:48) 
Nedense o viskinin fiyatı bütün duty free'ler de çok ucuz oluyor. honey olayından dolayı tadı biraz değişik sanırım. kola veya redbull ile yumuşatabilirsin ama kesinlikle içilir mundar edeyim deme. afiyet olsun


  • kanlakarisikyagmur  (13.08.18 22:50:02 ~ 23:41:16) 
viskiye alışık değilim daha önce 12 lik chivas ile black labeli lise yıllarında o zamanlar 50 tl kola ile mundar ederdim. yani bende pek anlamıyorum bu işten bir bira içerim oda maden suyu niyetine yemeğin yanında tüketirim. biranın acı tadı varmış çoğu birayı test ettim ama öyle bir tad almadım. elimde tek viski o var tavsiyeler için teşekkürler buz ile deneyeceğim.


  • Kozmik_Rakun  (13.08.18 23:16:46) 
ben bol buzla sek içiyordum, sıcakken bir şeye benzemez. ayrıca çok tatlı olduğu için bir kaç kadehten sonra iç bayar. tadında bırakmak lazım.


  • kimlanbu  (14.08.18 10:55:04) 
acemi +1, kömürlü bourbon olması yetmiyormuş gibi bi de bal mal fanteziye kaçmışlar. bunu beğenmeyenin damak tadı iyidir hatta, kendinle gurur duyabilirsin.

illa içeceksen soğuk iç tabii, buz da koyabilirsin o kötü tadı seyrelttiği için. hatta kolayla iç.
  • Bruce  (14.08.18 11:15:15 ~ 11:17:00) 
ya buzlu denedim soğutup denedim meret aynı bas kolayı gitsin bal tadı da almıyorum klasik amerikan viskisi işte.


  • Kozmik_Rakun  (14.08.18 19:01:30) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.