[]

Amir memur işleri.

Selam herkese,

Bir şirkette fena sayılmayan bir pozisyondayım. Yılbaşında terfi aldım. Diğer terfi alanlar mülakata sınavlara falan girerken yöneticilerim bana güvendiği için direk unvan verdiler. Aslında unvan olmadan uzun süre yönetici olarak çalışıyordum. Bir de ben ve ekibim yöneticilerden başka bir ofiste çalışıyoruz. Başımda kimse yok. Sadece gün içinde bazı soruları cevaplıyorum bir de toplantı olursa katılıyorum. Bunun dışında karışan eden yok. Bunları soracağım soruya zemin olması açısında yazdım. Şimdi gelelim sıkıntımızaaaa...

Şimdi ben nedense benim üstlerimin her zaman benden memnun olmadıklarını düşünüyorum. Arada küçük bir şey düzeltecek olsalar bile "salak buna da her şeyi söylemek zorundayız, bunu da mı akıl edememiş, yapamamış" gibi içerleniyorum, suçlanıyorum, hatalı hissediyorum. Bazen hafta boyunca hiç bir yöneticimle karşılaşmıyorum. O zaman da ne zaman bir toplantıda görsem sanki benim hakkımda konuşuyorlarmış gibi geliyor. Sanki hepsi toptan bana düşman. Onlarla çok iletişimim olmadığı için de sürekli kendi kendime bileniyorum. Gittikçe onlara düşman kesiliyorum.

Yukarıdaki yazılanların çoğu iletişim kaynaklı gibi gelebilir ancak işin doğası gereği böyle olmak zorunda. Sizce bu düşünceleri nasıl yenerim? Derdini seveyimciler uzak dursun lütfen. Açık açık içimi dökmek istedim.

Sevgiler.

 
kafana taktığın şeyler dandik olaylar. yani diğer departmanların veya benzer şubelerin problemleri yanında muhtemelen devede kulak bile değil. boş yere evham yapıyorsun bence. azıcık şirket dedikodularına takıl. kim nasıl fırça yemiş, satış hedefi tutmayınca x bey y beye ne mail atmış vs. gibi. emin ol senin sorunlar devede kulak bile kalmayacak. bende takıyordum senin gibi artık sallamıyorum.


  • delidir yakalayin  (13.08.18 22:04:46) 
Hissettiğin şey, genelde yaşanandır. Takıntılı biri değilsen, genelde arkandan konuşulduğu zaman, ya da herkes senden hoşlanmadığında bunu hissedersin.
dengin olan yöneticilerle muhabbet önemli. Anlatacağın şeyleri biriktirip onlarla kahve iç. Yemeklere beraber gitmeye başla.
Üst düzey yöneticilerinle beraberken aşağılandığını hissettiğinde bütün cesaretini topla ve "şu konunun yeterince açık olmadığını mı düşünüyorsunuz, isterseniz bir de başka açıdan bakıp tekrar göndereyim raporu" gibi şeyler de. Konuşmak zorunda olsunlar.
  • lovemyself  (14.08.18 00:35:17) 
(bkz: anksiyete bozukluğu) olabilir mi?


  • xdenizx  (14.08.18 08:19:28) 
Bana da anksiyete bozukluğu belirtileri gibi geldi. Kendim de benzer sıkıntılar çektim, çekiyorum çünkü. Bir yardım alsanız?


  • monogram  (14.08.18 08:24:23) 
cipralex kullan..


  • jesues  (14.08.18 08:56:46) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.