[]

yolda çay/yemek yapabilmek

arabaya kamp malzemesi almak istiyorum. kamp sandalyesi aldım. ek olarak yemek ve su ısıtabilmek için de bir şeyler almak istiyorum. sizin arabanızda neler var? nurgaz tarzı ocaklar varmış. iş görür mü? ortalama bi termos önerir misiniz? neler almalı?




 
küçük tüp ve üzerine de ocak?


  • idexo  (13.08.18 21:10:12) 
tüp türevleri riskli. bence odun ve kömürle görün işinizi. arabada sıcaklık yükselirse tüp bela olabilir.


  • tukenmez adam  (13.08.18 23:36:18) 
bende semaver var, en başarılısı o. üstü çıkan bir semaver aldım, üstü çıkınca ocak ve mangal oluyor, sonra üstünü takıp semaver olarak kullanıyoruz.

bunu bulana kadar nurgaz ocak ve küçük tüp denedik.
  • babilbaligi  (14.08.18 03:28:52) 
cakmak gozunden elektrikle calisan kettle'lar var ama kaliteli mi yangin mi cikarir bilmem.


  • hot potato  (14.08.18 08:48:37) 
bi küçük mangal, sac ayağı, bir de odunlu semaver aldınız mı tamamdır. bi tencere, bi sac tava bir de karıştırmak için tahta kepçe. geri kalanlar servis için tabaktır kaşıktır çataldır. onları da plastik ya da metal alın ki kırılma durumu olmasın.


  • naksidil  (14.08.18 10:02:25) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.