[]

Yüzme ile ilgili

>> Selam herkese, kulaç atarak yüzerken (kafa içerde) nefes almak için şnorkel harici bir alet falan var mı? Sanmıyorum ama belki yapılmıştır bişiler. Yan dönerek nefes almada problem yok fakat dönmek istemiyorum, direkt olarak kulaç atarak ilerlemek istiyorum. Çok hızlı olmama gerek yok.

>>İkinci soru protein içeren ara öğün neler olabilir sizce?Pınar proteinli yogurt aldım,ceviz-badem kırıp yiyorum. Başka ne yapabilirim?

>>Alakasız üçüncü soru: Kurbağa hikayesi gibi kurun 7'ye yakın olmasına alıştırıldık mı şimdi? 5 civarına düşüp sabitlenmez mi?

 
decatlonda tüm yüzü kapatan maske şeklinde bir alet var. şnorkele göre daha kolay kullanımlı.


  • genc irisi  (13.08.18 17:22:49) 
ikinci soruya yanıt: sporcu beslenme uzmanı Cenk Özyılmaz'ın eşime verdiği listede protein sütü, sek quark ve calve fıstık ezmesi var.


  • suicides underground  (13.08.18 18:12:36) 
Birinci soruya cevap; alın şnorkeli. Ben gözlük+Speedo Centre Snorkel kullanıyorum. Piyasada 30-35 TL'ye olanlar var. Onları alabilirsin. Her türlü işini görür. Speedo'ya gerek yok.


  • Evocati  (13.08.18 21:39:20) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.