[]

zara

burada çalışan var mı? okulla birlikte burada çalışmayı düşünüyorum. önümüzdeki haftalarda başvurucam. bilgisi olan var mı? mayış, çalışma durumları ne durumda?

sanırım şartlar açısından en iyi yer zara bir öğrenci için. burası dışında başka yerler biliyor musunuz şartları düzgün olan?


 
bir arkadaşım çalışmış 1,5 sene kadar. berbat bir yermiş şartlar açısından dediğine göre.


  • proletarier aller lander vereinigt euch  (13.08.18 16:38:17) 
Benim de arkadasim calisiyo burada, gayet iyimis olanaklar, anlayislilar diyodu.
Sinav, ders zamanina gore bayagi goz yumuyolarmis, memnundu.
İkinci ogretim ama arkadasim bilgin olsun.
  • bugun hava gunluk gureslik  (13.08.18 16:40:21) 
@proletarier maalesef birçok yer kötü. öğrenci için en uygun yerlerden biri bence. sanırım 30 saat çalışmaya asgari ücrete yakın maaş veriyorlarmış. başka hiçbir yerde kazanılmaz bu para öğrenciyken.


  • hknty  (13.08.18 16:46:20) 
arkadaşım zara, mango, bershka, top shop'ta çalışmıştı. en çok parayı zara'da kazandığını söylüyordu prim sistemi yüzünden. şartlar açısından da en rahatı orasıymış. gerçi haftada 5 buçuk 6 gün çalışıp günde en az 10 saat ayakta durmanın neresi rahat bilmiyorum, genel olarak zor bir meslek. mağaza 10'da müşteriye kapansa bile çıkışı gece 12'yi buluyordu bazen.

bir de ne kadar prim kazanacağın, ne kadar rahat bir yer olacağı falan mağazadan mağazaya değişiyor. çok satış yapan bir mağazaysa primi yüksek oluyor. rahatlık konusunda da mağaza müdürünün nasıl bir tip olduğu çok önemli.
  • sir gawain  (13.08.18 16:52:25 ~ 16:54:13) 
@sir ben part time düşünüyorum. başlangıç için böyle oluyormuş zaten. part time olarak 30 saat çalışıp asgari ücrete yakın almak bence güzel. onun dışında full time çalışanlar 45 saat çalışıyor galiba. evet 6 gün olması kötü ama benzer yerlere göre onlar da iyi maaş alıyorlarmış. tabii zorluğu çok ama benzer işlere göre rahat bence.


  • hknty  (13.08.18 17:11:48) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.