Giriş
(1)

Webdisk yönetimi

aheste cek kurekleri millet uyanmasin
Merhaba,Vista üzerinden Webdisk metodu ile serverin icine giris yapiyorum. Bildiginiz üzere tipki dahili disk sürücüsü gibi dosyalarin icinde geziniliyor. Fakat misalen bir php ya da bir txt dosyasina cift tiklayip acmak istendiginde Explorer aciliyor... O dosyaya sag tik yapip sununla ac gibi bir s
Merhaba,

Vista üzerinden Webdisk metodu ile serverin icine giris yapiyorum. Bildiginiz üzere tipki dahili disk sürücüsü gibi dosyalarin icinde geziniliyor. Fakat misalen bir php ya da bir txt dosyasina cift tiklayip acmak istendiginde Explorer aciliyor... O dosyaya sag tik yapip sununla ac gibi bir sey de gözükmüyor. Bu medot ile dosyalar arasinda gezinirken editörler ile acmak icin ne yapilabilir?
0
aheste cek kurekleri millet uyanmasin
(06.03.10)
bilgisayara indirip açabilirsiniz diye biliyorum ben. başka türlü açma şansınız yok, çünkü herhangi bir değişiklikte site etkilenecektir. o yüzden backup al onu kontrol et sunucudan kontrol etme diyollla.
0
sert yerden yavas
(06.03.10)
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler basond, compumaster, fraise, kibritsuyu, rakicandir
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır.