[]

Macbook - internetten getirtmek vs. storedan almak

hangisini tercih edersiniz?

galiba store'dan kurumsal kayıt açabiliyorum ama bana bi faydası var mı emin değilim.
20bin tl vereceğim için soruyorum bu arada, yani gidip "abi internetten alırsan böle olur tabi" gibi bişeyle karşılaşırsam perişan olurum.

not: apple store yakın bana ordan da alabilirim öğle arası.

not2: yarın apple zammı gelir mi? dolar 7.20 oldu.

 
diğer sorum da şu ya:

ben 32gb ramli bir versiyon alacam. bu 1 ayda falan geliyormuş yurtdışından. 2 hafta sonra gelip bana "kur değişti abi getiremioz" falan demezler demi?
  • tchuck  (12.08.18 22:31:15) 
Store'dan da alsaniz apple.com'dan da alsaniz teslimden sonraki 2 hafta icinde iade etme sansiniz var. simdi siparis edin zam gelirse de etkilenmemis olursunuz. pisman olursaniz iade edersiniz.

aldiginiz zamanki fiyat neyse ondan verirler, sonucta odemeyi pesin yapacaksiniz?
  • supergirl  (12.08.18 22:58:51) 
asıl korkum gümrükle ilgili vs. yakın tarihte bir güncelleme gelirse ve apple "biz 32gb getiremiyoruz. paranızı iade edelim" demeleri. ve parayı iade ettiklerinde de 16gb lık versiyonlar bile 25k ları falan bulmuş olması vs.


  • tchuck  (12.08.18 23:10:12) 
zam geldi diye parca getirmiyoruz ayagi yapmaz apple. sanmiyorum.


  • supergirl  (12.08.18 23:13:31) 
Store'dan kurumsal satışta indirim alabilirsin.


  • p133mmx  (13.08.18 14:16:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.