[]

Tek Başına Tatil - Eğlence

Merhabalar, Bayramdan sonra, yani Eylül Ayında tatile çıkma planım var. Ancak nereye gideceğime nasıl bir otel tutacağıma karar veremedim. Çok afedersiniz, tatilde eğlenip içmek istiyorum, harbi harbi söyleyeyim yani, derdim içip eğlenmek, müzik dinlemek. Deniz falan o kadar umurumda değil.

Birinci opsiyon olarak Alanya'daki Ultra Her şey dahil otellere baktım. Her şey iyi güzel ama nasıl desem, şehir merkezinden uzaktalar. Yani otel dandik çıkarsa ayvayı yedim.

Daha sonra Antalya Merkez, Alanya Merkez, Marmaris gibi opsiyonlara baktım, eğlence yerlerine yakın olsun barlara şura bura giderim diye düşündüm, ama karar veremedim. Eğlence ve içme kriteri öncelikli olmak üzere sizin tatil öneriniz ne olur?

Yer bilgisi
Otel tipi bilgisi (Ultra her şey dail, normal otel gibi)
Eğlence tipi bilgisi

önerilerinizi bekliyorum. (Bütçe 3/4 gece için 4000 TL :/)

 
Madem derdin deniz vs değil. Yol parasını da bütçene ekle. O parayla 2-3 gece krallar gibi bulunduğun şehirde iç, ye, tozut.


  • super kahraman olsaydim baba olurdum  (12.08.18 18:18:43) 
şu sıralar konya'da ikamet ediyorum :D


  • algoritma uzmani  (12.08.18 18:20:02) 
Ankaraya gel iyi ortam var burada.


  • redskull  (12.08.18 18:50:21) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.