[]

Apple öğrenci indirimi ne kadar ve ne zamanlar oluyor?

Websitesinde düzgün bilgi bulamadım.

Ne kadarlık bir indirim yapıyorlar apple ürünlerine?

Üniversiteye yeni başlama döneminde mi bu indirimler yoksa her daim geçerli mi?

Üniversite kaçıncı sınıf olduğumuz önemli mi?

Bir de öğrenci indirimi olunca Beats kulaklık vermiyorlar mı?
Teşekkür ederim.

 
gugıl : apple türkiye eğitim sayfası enter.
üniversite okumanız bile gerekmiyordu 3 sene önce.hiçbir belge vs. istemediler.
her daim geçerli
var ama yüzdesini bilmiyorum
kulaklık veriyorlar öprenci indiriminde
  • neverlose  (11.08.18 22:20:14) 
2017 başındaydı sanırım, bir başkasına ait öğrenci kimliği göstererek (ve tabi fatura öğrenci kimliğinin sahibi adına kesildi) bir arkadaşa ipad aldık:

%4 peşinde indirim yapıyorlardı
%4 öğrenci indirimi yapıyorlardı

Toplam %8 yaptılar. 120-140 lira gibi bir indirime denk gelmişti. Kimliği görmeleri yeterli oldu. Detayını sormadılardı. Belli bir zamanı da yok.

Kulaklık hediye etmedilerdi.
  • idexo  (11.08.18 23:33:12) 
kulaklığı mac aldığın zaman veriyolar.


  • kırmızıgözlüağaçkurbağasıyeşili  (11.08.18 23:41:04) 
geçen sene ekim ayında oldu, mac air ve daha üstün ürünlerde indirim değil ama kulaklık hediyesi oldu. ondan önceki senelerde güzel indirimler oluyordu.


  • a darkness coming  (12.08.18 01:03:03) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.