[]

keyifler nasıl?

çooooook sıkılıyorum ben.




 
Yorgunluktan ölüyorum neredeyse. Ayaklarım o kadar sızlıyor ki...
m.youtube.com

  • Amaranta ursula  (11.08.18 21:04:04) 
taşınma sürecindeyim bu ara. o yüzden genel olarak gergin, yorgun ve keyifsizim. eylül sonunda muhtemelen gayet iyi hissedeceğim çünkü okul açılmış, düzen oturmuş olacak. böyle deli gibi sabah akşam düşünecek boş vaktim, kendimi yemeye fırsatım kalmayacak. şu an öyle değil... hem fiziksel hem de zihinsel olarak çok yoruluyorum, kendimi ne yeni yere ne de eski yere ait hissedebiliyorum falan. geçici olduğunun, yakın zamanda sonlanacak bir süreç olduğunun farkındayım ama yine de sinirleniyorum.

bu ara o kadar garip hissediyorum ki artık etrafımdaki insanların da beni hiç sevmediğini düşünmeye başladım, basbayağı 9 yaşındaymışım gibi davranıyorum. anneme falan kızıyorum "sen beni artık sevmiyor musun?" diye jsfjsasfks
  • der meister  (11.08.18 21:07:56 ~ 21:09:21) 
hiç iyi değil


  • i had dreams  (11.08.18 23:11:05) 
Normalle iyi arasinda diyebilirim. Birkac eksik var. Onlar da olursa dadindan yenmez.


  • yuzır  (11.08.18 23:15:31) 
Yarın sınavım var, gerginim bir miktar.


  • doxanikee  (11.08.18 23:16:08) 
Kriz korkutuyor.


  • Traveller  (12.08.18 00:18:12) 
İçinde, yaşanmamış ama yaşanması mümkün küçük mutluluklar dolu bir balon var ve elimde iğne yok. O misal. Yine de şükür hala yaşanabilen küçük mutluluklar var ne diyelim.


  • ne zaman emekli olacagim  (12.08.18 00:20:35) 
Try canımı çok sıkıyor, onun dışında iyiyim gayet.


  • pike  (12.08.18 00:25:00) 
Gelecekle ilgili bir sürü soru işaretim var :(


  • rakicandir  (12.08.18 11:17:36) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.