[]

üniversite staj

bazı staj ilanlarında 3-4 gün staj yapabilecek birilerini arıyorlar. öğrenciler nasıl yapıyorlar bu stajları? okula ne ara gidiyorlar? 2. ilan mezun diyor. mezunlar da stajyer oluyor mu?

www.kariyer.net

www.kariyer.net

 
Son sınıf öğrencileri veya uzatmalı öğrenciler oluyor genelde. İki üç dersi kalmış. İkinci sınıftayken ilanlara bakınca senin gibi düşünüyordum ben de.


  • mahmut29  (11.08.18 19:26:26) 
benim okulumda yoklama yoktu ve ikinci ogretimdim, oyle yaptim.
mezunlar da stajyer olabilir tabi, cok gordum.

  • orange coffee  (11.08.18 19:51:46) 
uzun dönem staj yapan çok görüyorum linkedin'de. 1 yıl süren staj var mesela. hepsi mi uzatmış oluyor? hepsi öyle değildir sanki. geçen bankada biriyle konuştum. 1 yıl staj yaptım burada demişti.


  • hknty  (11.08.18 20:13:29) 
eğer okul zamanı istiyorlarsa o staj değil de part time iş olmalıdır. bunlar sanırım staj ayağına para vermek istememişler. bizim bölümde 4.sınıfta part time çalışmayan çok nadirdir (bil müh.). hem hocalar müsamaha gösteriyor hem de çok fazla ders olmuyor.

zorunlu satjlarını yapmazsan mezun olamıyorsun. bütün derslerini verdiği halde bu sene mezun olamayıp bu ay hala staj yapan arkadaşım var. mezun ama diploması yok yani.

@hknty uzun dönem stajları genelde stajeri yetiştirip şirkette kalmasını isteyen şirketler yapıyor. hem normal mühendis maaşı ödemiyorlar, hem de istedikleri şekilde stajyeri yetiştiriyorlar.
  • mr.brown  (11.08.18 20:40:56) 
@ mr brown öğrenc bunu nasıl ayarlıyor? bankada biriyle konuştum geçende. 1 yıl burada staj yaptım diyor. birçok uzun dönem staj görüyorum. nasıl gidiyor öğrenciyken?


  • hknty  (13.08.18 15:11:26) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.