[]

kadın mutfakta bir şeyle uğraşırken

erkeğin gelip arkadan sarılması klişesi ne zaman başladı?

böyle bir şey mi var?

yani ilginç bir şekilde kadınların çoğu da bunu şefkat dolu buluyor galiba.

tamam ama neden özellikle mutfakta?

veya tam tersi neden olmuyor?

tornavidayla bir şey söken erkeğin arkasından gelip sarılan kadın var mı?

 
Insanlar kadını mutfakta görmek istiyor. Erkeği de kadini koruyan kişi olarak benimsemiş. Kadın degil, erkek sarar. Yani erkek tornavidayla çalışırken kadın ona karisamaz, erkeği saramaz. Geleneksel cinsiyetcilikte durum böyle.


  • Traveller  (11.08.18 14:04:27) 
mor bembombom + 1

İş mutfakta, tornavida da değil de; sevdicek senin dışında bir işe odaklanmış ve ona öyle odaklı odaklı bakarken şcelemesi ve sarılması çok güzel oluyor. Niyeyse bir şeye odaklanmış sevdicek en üstüne atlanılası sevdicek oluyor. Artık başka ille uğraştığından aslında kıskanıp farkına mı varmıyorum, evrimsel olarak “Bu adam böyle odaklandığına göre az sonra syrl yanar, vahşi hayvanlar ikişmez. Türümüzün devamını dağlar bu adam” diye mi düşünüyorum; o bilinçaltı kısmısını biliyorum ama ciddi işle uğraşan birinin seksapeli de fena oluyor nedense.

Ayrıca
youtu.be
  • aychovsky  (11.08.18 14:48:33 ~ 14:55:00) 
Erkek arkadasim yemek yaparken gidip sarılıyorum. Ben yemek yaparken o sarilirsa sinirleniyorum. Bence her şeyin bi şeyi var.


  • passive aggressive  (11.08.18 15:40:41) 
Bence de kadin erkek fark etmeden bir şeyle uğrasirken sarilma olayi var. Belki o halini sevmek, belki ben buradayim hatirlatmasi yapmak, belki sebepsiz, olur yani. Mutfaktaki kadina sarilmak görsel açıdan estetik ve yerine göre seksi bulunduğu icin her yerde dolaşiyor, o yuzden klişe oldu o kadar.


  • aquarium  (11.08.18 15:44:27) 
Ayakta sabit durarak yaptığı herhangi bir aktivite olabilir bu. Maksat sarılmak. Tenis oynarken gidip arkadan sarılsan saçma olur kafana raketi yersin.


  • [GODDARD]  (11.08.18 17:39:55) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.