[]

bu dolabı nasıl kapatırım?

dolap maceram devam ediyor, en sonunda taşıma montaj dahil şu 235x2 cm.'lik MDF dolabı buldum 900 liraya getirtip kurdurdum.

ama kapağı yok, raylı sistem ek kapak vs. alsam yine piyasakilerle aynı fiyata gelecek. örtü mörtü gibi köylü işi olaylara girmeden nasıl kapatırım bi fikri olan var mı? Ikea'nın falan genius çözümlerini bilen duyan?


 
Valla kapak dışında her şey köylü işi olacak gibi geldi. Değişik bir şey istiyorsan istersen dusakabinci ile konuş oraya kapak yapsın koyu füme bir camdan mesela.
Ya da kendin o raylı kapağı yapmayı deneyebilirsin

  • kisa  (11.08.18 13:32:39) 
Aklıma gelen ilk çözüm, marangoza gidip en ucuz ağaç ile ölçülerini aldığınız dolabınıza 2 kapak (sağ-sol) kestirmeniz, beyaza boyamanız ve nalburdan alacağınız menteşeler (kapak başına 4 menteşe rahat tutar) ile montelemeniz...


  • yqzkrttpli  (11.08.18 13:34:05) 
valla o raylı sistemin takılması için altta ve üstte çizgi halinde boşluk olması lazım. burdan anlatamayabilirim ama o çizgi yoksa raylı sistemi takacağın plastik aksam oturmaz.

bence en iyisi marangoz çağırman. daha temiz ve güzel iş çıkartırlar.
  • false pretension  (11.08.18 13:35:51) 
stor perde yapsan? değişik durur. şöyle:

www.homeanddecor.com.sg
  • mr.goodcat  (11.08.18 13:57:52) 
İkeanın panel perdeleri var mekanizması da satılıyor. Monte edilebilecek yeri varsa o olabilir. Odaları bölmekte falan kullanılıyormuş.


  • curukturpkokusu  (11.08.18 15:41:29) 
Ben olsam cırt cırt yani italyan fermuarlı kalın kumaş kullanırdım, böylece istediğin herhangi bir yönden açılırdı. Stor perde tarzında birşey de güzel durur, tabii evde çok tozolmuyorsa direkt açık da bırakabilirsiniz, sadece içine herşeyi kutu kutu koyarsınız, dağınık gözükmez.


  • mavicorap  (11.08.18 19:24:27) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.