[]

Digitürk kombo kampanyası

Aylık hediye verdiği combo lira ile 76,5tl ye geliyor. Sporun yıldızı, filmin yıldızı ve ailenin yıldızı var başka herhangi bir ek ücret yok (hd, kurulum, kutu vs.) Alayım ya neyapayim ronaldoyu juventus forması ile izlemek istiyorum. Hiçbir ligden haberim yok gibi. İlk digitürk deneyimim olacak.




 
En uygun kampanya bu şu anda.

-Ailenin yıldızını yan oda olarak veriyor haberin olsun. (Bir uydu alıcısı daha yani)
-Yan oda için olan üyelik için 20 tl aktivasyon ücreti alıyor
-Kesinlikle Eutelsat uydusunu seç sakın Turksat seçme çünkü Turksatta sadece BeinSport 1 kanalı HD diğerleri SD
-İç kurulum ücretsiz ama dış kurulum ücretli (Eutelsat a dönük çanağın yok ise mesela) Peşin 90 TL Taksitli 10TL*12ay
-İptaller sadece faks ile yapılıyor
-İptaller ayın 3 ünden 3 üne yapılır.

Güncellenmiş bir bilgi olabilir hatalı ilgi var ise kusura bakma
  • infernalcadre  (11.08.18 12:54:59) 
hocam eğer spor tutkunu değilsen çok saçma sporun yıldızı paketi senin için. içinde premier league, süper lig falan var sen sadece birkaç maç takip edecen onu da digiturkplay'de aylık 13 liraya halledersin, hatta bazı kartlara kampanyası var 6.5 tl'ye geliyor.


  • giovanne  (11.08.18 13:06:09) 
@infernalcadre ailenin yıldızını özellikle sordum yan odaya gerek yok dedi. Ama hd olayını bilmiyorum bakayım ona.
@giovanne aslında spor tutkunu sayılırım nöbetlerden evde olamıyordum şimdi epey azaldi denk getirirsem engelli maçlarını bile izliyorum.

  • ferr  (11.08.18 13:16:45) 
o zaman hiç durma hocam. çünkü bu sene bein her şeyi aldı. şampiyonalar ligini bile aldığını söylüyorlar sen düşün.


  • giovanne  (11.08.18 13:38:25) 
Eutelsat 5 saniye geriden geliyor. Üst katta golü duyduktan sonra bekliyorsun acaba kim atacak diye.


  • kumulatifvergimatrahi  (11.08.18 15:56:52) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.