[]

İnternet tavsiye

Selamlar. Eve internet bağlatmayı düşünüyorum da, hangi paket bana en uygun olur bilemiyorum. Zamanım da yok araştırmak için, o yüzden sormak istedim.

24 mbps hızlı, 50 veya 75 gb kotalı ve 55-60 lira civarında internet paketi bulmam mümkün olabilir mi?

Veya şey de olabilir, digiturk+internet gibi bişey. Turknete baktım 65 tl diyor sınırsız. O aklımda.

Binada uydunet var. O da aklımda, ancak tarifeleri bilmiyorum.

Teşekkür ederim

 
türknet bağlatana kadar sıkıntı onu baştan söyleyeyim. ben bir eve 10 iş günü diğerine 6 iş gününde bağlatabildim. he bağladıktan sonra sıkıntı yaşadım mı? hayır. ama yine de bağlatma dönemi biraz sancılı geçti bilginiz olsun. ayrıca çağrı merkezinde karşınıza insan çıkmıyor. kayıt açıyosunuz ondan sonra bir insanla muhattap olabiliyorsunuz ki bu 2 gün sürüyor hemen hemen. tüm bunlar karşısında da türknet dışında da 24 ay taahhüt verip internet almak çok mantıklı durmuyor açıkçası.

türknet ihtimal dışıysa ben uydunet'i diğer tüm internetlere tercih ederdim. müşteri memnuniyeti iyi düzeydeydi ben 2 sene önce kullanırken. ayrıca cüzi miktara televizyon paketleri de var.

not: türknet alacaksanız birinden davetiye linki alırsanız hem siz hem de davet yollayan 1 aylık ücretsiz kullanabiliyor. o talihli ben olabilirim bu şartlar altında türknet alırsanız :D
  • golgi aygıtı  (11.08.18 01:38:08) 
Ben kablonet bağlattım dün. Tv paketi+ sinema paketi + 150 gb akn fiber internet 70 liraydı. Perşembe öğle üzeri başvurdum, cuma öğle üzeri internetim bağlandı ve modem vs ücreti ödemedim. Sadece faturaya 12 liralık damga parası yansıyacakmış ilk seferde. (+10 lira daha verseydim 250 gb olacaktı, ihtiyaç duyarsam +10 lira karşılığında güncelleyebileceklerini belirttiler.)


  • chihirovekohaku  (11.08.18 14:32:53 ~ 14:33:56) 
Teşekkür ederim, binada ttnet altyapısı yokmuş. Sadece uydunet varmış. Ben de 50 tlye 50 gb 24m mbps internet bağlattım. 2 saat içinde geldiler kurdular gittiler


  • oekuklu  (12.08.18 22:00:40) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.