[]

2 yıl önce kaybolan kedimi bulmuş olamam dimi :(

2016’da bayram tatili için gittiğimiz 250 km uzak bir yerde kaybettiğim kedime çok benzeyen bir kedi gördüm evimizin yakınlarında. Lekeleri aynı mı diye fotoğraflarını açıp baktım karşılaştırmaya çalıştım, emin olamadım ama çok benziyor. Ama benden kaçtı :( aslında kaçmasa o olup olmadığını öğrenebilirdim, çipi vardı. O olma ihtimali nedir sizce? Benim kedim olsa beni hatırlar mıydı? 250 km uzaktan gelip mahallemizi bulmuş olabilir mi?




 
sizin kediniz olsa bile sizi hatırlamaz kesinlikle. 250km mesafeden evi bulmuş olması çok zor göründü bana.
Tekrar görürseniz, mama ile kandırıp size yaklaşmasını sağlayabilirsiniz belki.

  • sylow  (10.08.18 22:27:21) 
Kedisini yıllar önce kaybetmiş biri olarak benim de halen çok benzetip acaba dediğim anlar oluyor ne yazık ki ya :( keşke olsa ama, o değildir muhtemelen.


  • sacrilegious  (10.08.18 22:41:50) 
aslinda kediler baya uzaktan evlerini bulabilir 250km cokmus gercekten. abimlerin eski evinde onceki kiraci kapiyi hep acik tutup sokak kedilerini beslermis evde. abimler tasininca da kediler kapinin onunden hic ayrilmadilar baya bi sure. en son cok fazla rahatsizlik verdikleri icin arabaylar bu kedileri camlicadan fatih'e goturup biraktik. 10 gun sonra kediler geri gelmisti kapinin onune. bogazi nasil gecmeyi basardilar hala cozebilmis degiliz. ama 250km cok hakikaten, o mesafeden kokularini takip edebilmeleri zor geldi bana


  • crucio  (10.08.18 23:09:28) 
bence olabilir, neden olmasın ki=) kaçması ve sizi unutması doğal, kimbilir neler yaşadı. gerçi bazı kediler o kadar birbirine benziyor ki, benim sokak kedimin bildiğiniz klonu var fakat yakından bakınca göz şekli ve rengi çok farklı. tekrar görme ihtimaliniz var, en sevdiği mamayla ona yaklaşırsanız inceleyebilirsiniz. inşallah odur ya!!!!


  • mslny  (10.08.18 23:39:58) 
belediye toplayıp şehir dışına atabiliyor hayvanları. olabilir, git emin ol içini rahatlat.


  • kimlanbu  (11.08.18 10:18:14) 
bence mümkün. google'da "from how far away can a cat find its way home" diye aratınca ilk çıkan sitede bir kedinin 200 mil (321 km) öteden evini bulduğunu söylüyor. ben olsam evine etrafında arayıp bulmaya çalışırdım.


  • slow like honey  (11.08.18 10:43:42) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.