[]

Arkadaşlar annem dediğim birinin şekeri 420 ye çıktı?

Bi yerde okumuştum şeker çok yükselirse kıpırdamadan düşmesini beklesin diye. Şimdi unsilin vurdu. Düşsün diye bekliyoruz. Bu yaptığımız doğru mu? Sarımsak filan yesin mi iyi olur mu?




 
Bir yakınımın da yükseliyor bazen şekeri, tarçın iyi geliyor. Yoğurda karıştırılıp yenebilir. Ama insülin alındıktan sonra doğru olur mu ben de bilmiyorum. Çok geçmiş olsun.


  • aioniotita  (10.08.18 19:43:20) 
420 aşırı. İnsulin vurmuş doğru yapmış. Su da içsin. Düşene kadar Kontrol edin ara ara. 240-250 den sonra idrarda keton görülür.

420 şeker sarımsakla falan düşmez.
  • ihanet kac kisilik  (10.08.18 19:52:38) 
vurduğunuz insülinin cinsi önemli. Kısa etkilisi var uzun etkilisi var. Pat diye düşmeyebilir. 420'yi çok büyütmeye gerek yok. Anneannemin bazen şekerini alet 600ün üzerinde olduğu için ölçemiyor. Yine de kendinde oluyor.


  • goodman  (10.08.18 20:00:04) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.