[]

Sakız adasına günübirlik gidiş: vizesiz mümkün mü?

Batum'a kimlikle girip akşam çıkma olayı var. Karadeniz turunda yapmıştık. Bunun benzeri sakız adasına falan giderken oluyor mu? Çeşme'de bulunan biri sabah sakız adasına gitmeye karar verip akşam dönebilir mi? pasaportsuz vizesiz falan? öyleyse maliyeti ne olur? google bilgi kirliliğiyle dolu olduğundan direkt yapanından hemen net bilgi almak daha kolay geldi...

Her cevaba anında peşinatsız tik garantisi!


 
Günlük turla mümkün


  • her gece aç  (10.08.18 18:10:03) 
mümkün değil tabii ki. Ne günlük turla ne cruise turuyla. Ya kapı vizesi alınacak ya da schengen.


  • goodman  (10.08.18 18:32:11) 
pasaportsuzu geç vizesiz bile giremiyorsun. kolaylık olarak sadece yaz aylarında uygulanan geçici vize uygulaması var.

böyle konularda bilgi kirliliğinden korunmak için resmi açıklamaları takip edersen kafa rahat olur: www.mfa.gov.tr
  • nrmnm  (10.08.18 18:44:47 ~ 18:47:32) 
Bak şimdi mantık çerçevesinde adım adım gidelim.
S:Sakız adası hangi ülkede ?
C: Yunanistan
S:Yunanistan ile aramızdaki vize politikası nasıl ?
C: Yunanistan Schengen üyesi bir ülke olduğu için bordo pasaport için vize gerekli (Bordo Pasaport: Normal insan pasaportu)

Şimdi uzaklardan "yauv ben hani yakın ya belki bir kampanya neyin yapmışlardır. Yoksa bende biliyorum bunları cahil değilim" dediğini duyar gibiyim.

Heh onu yaptılar.

Günübirlik geçişler için "sadece o adada geçerli" vize verilebiliyor. Onu "sakız adası günübirlik vize" anahtar kelimeleri ile googleda aratırsan sevinirim.
  • infernalcadre  (10.08.18 19:52:15) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.