[]

ingiltereden ev alıp kiraya vermek

Ve o kira parasıyla türkiyede yaşamak. Bunun prosedürleri nedir. 1000 pound kirası olan bi ev alsan çalışmadan yasarsin burda.




 
o kadar parasi olan adam boyle uyduruk yatirim plani yapmaz ki.


  • hot potato  (10.08.18 18:02:43) 
Ben ABD'den ev alıp kiraya veren insanlar tanıyorum, çok mantıksız bir davranış değil ama evi alacak doların var mı asıl konu bu. Yani adam 200 bin dolara ev satıyor, kendisi için 1:1 bu Dolar ama senin için 1:7 neredeyse, bu parayı verip alırım dersen alırsın da kiraya da verirsin, vergisini cartını curtunu saymıyorum ama, aynı şey Euro bölgesi için de geçerlidir muhtemelen.


  • angelus  (10.08.18 18:09:03 ~ 18:10:12) 
Londrada bu kadar kira getiren ev ne kadar ve bu işin prosedürlerini soruyorum uyduruk olmayan yatırım nasılmış patates


  • her gece aç  (10.08.18 18:09:08) 
Öncelikle şunu sorayım: İngiltere vizen var mı, veyahut alabilecek durumda mısın? "Parası neyse veririm." şeklinde olmuyo o işler. Ayrıca @hot potato'nun haklılık payı var. Önce bir oradaki ev fiyatlarına bak, sonra kura bak ona göre yeniden bir düşün bakalım o parayla burada ne gibi yatırımlar yapılabilirmiş. Ticarete, girişime kafam basmaz, almanya işçi emeklisi gibi kirayla geçineceğim diyorsan, yine kur üzerinden hesabını yapıp burdaki gayrimenkul yatırımlarını bir degerlendir.


  • yazarcik  (10.08.18 21:27:50) 
Gayet yapılabilir. Sen paradan haber ver. Sonra da bu işle ilgilenen bir danışmanlık firmasına başvur. Burada bize sorduğuna göre kendi başına başarabileceğin bir prosedür olduğunu sanmıyorum.

O parayla TR'de ne yatırımlar yapılabilir diye aklını karıştıranlara kulak asma. Türkiye'nin işi bitti. Hali hazırda milyonluk yatırımı olanlar kaçıp giderken seni çerez diye yerler.

Benim tavsiyem sadece kiraya odaklanma. Portekiz, İspanya, Yunanistan gibi ülkeler oturum izni de veriyorlar aldığın evin fiyatına bağlı olarak. Portekiz işi iyice büyütmüş vatandaşlık bile veriyor ki ülkede yaşama şartı bile koymuyor. Diğer bütün ülkeler 5-8 sene ülkede yaşamanı isterler vatandaşlık alabilmen için.

Ha Portekiz, İspanya, Yunanistan ekonomik olarak çok parlak değiller İngiltere ile kıyaslarsan ama seçenek işte.
  • mindrust  (01.09.18 10:42:13) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.