[]

İstanbul'da gece ne yapayım

Esimle tartistim, kafam cok bozuk. Carptim kapiyi ciktim. Az sonra maaşım hesabima gececek.

Nerede kalayim, ne yapayım, ufak bir kulusturum var icinde mi sabahlayayim? Gidip bir otelde mi kalayim? Ya da icime çok dert oldu bazi şeyler, kafami bosaltmak icin ne yapayim?

Onu cok seviyorum aslinda ya.

Not: bunu hic yapmamistim. Cikar kafa dağıtır donerdim. Ama bu sefer boyle yapmam gerekiyor bazi seylerin degismesi icin. Eve dön demeyin lutfen.


Edit: Maaşı karıştırmamın nedeni, güzel bir otel vb. olursa bütçem olacak anlamındaydı :)

Maaş yatmadı, ben arabada uyumuşum. Sabah her yerim tutulmuş olarak uyanıp işe geldim.

 
Geceye ak.


  • gölgede aynı  (10.08.18 01:51:35) 
Maaşı niye karıştırdın şimdi anlamadım. 4 tekerlek de var atla dolaş biraz kafanı dağıt. Güven meselesi sarsıntıya gelmez kalma bu gece bir yerde. Bak ne güzel çok seviyorum falan demişsin suçluluk duygusu değildir diye düşünüyorum. şu anda bulunduğun auradan bi çık, sonra sakin sakin konuşursunuz. Ya da yeşillendir konuşalım biraz.


  • Hendrix'e tapan adam  (10.08.18 01:58:29) 
oteli boşver. sabaha kadar gez arabanla. yol rahatlatır. bakarsın eve dönesin gelir.

otel seni daha da boğar. yalnız hissettirir.
  • Delay Fuze  (10.08.18 02:02:17 ~ 02:02:45) 
git bogaza tas at


  • seljax  (10.08.18 02:05:44) 
Deniz kenarına git, bir nefes al, ağırdan bir iki bira yuvarla, sonra da arabanın içinde takıl. (Sakın alkollüyken araç kullanma) ;)


  • dougsampson  (10.08.18 02:07:24) 
Sakın otele gitme. Adama öyle bir kasvet çöküyor ki anlatamam. Gez yol yap. Etrafı izle. Çorba iç.


  • paudi  (10.08.18 02:16:04) 
Değişim istiyorsan kapıyı vurup gitme. İyice sakinleşince tekrar konuşmayı deneyin. Farklı odalarda da sakinleşebilirdiniz aslında. Kimbilir kadın seni nasıl merak ediyordur.


  • for day to break  (10.08.18 09:26:09) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.