[]

Yabancı dilde bir videodaki konuşmaları altyazıya çevireck teknoloji var mı

1 saatlik Çince bir video var. Konuşmaları anlamak istiyorum ama nasıl? Belki google translate gibi bir uygulamaya parça parça dinletip çevirtebilirim.

ama bu zor olur. Tüm videoya uygulanabilecek bir teknoloji var mı? Mesela yüklersin bir yere, konuşma devam ettikçe İngilizceye çevirir veya İngilizce alt yazı olarak sunar.


 
İngilizce konuşmayı çok ngikizce altyaziya YouTube anında çeviriyor. Bunu da belki yapabilir


  • kisa  (10.08.18 05:55:27) 
Youtube ingilizce disindaki konusmalari da algilayip altyazi olarak ekleyebiliyor, altyazi olmayan bir videoda. Ayrica olusturulan bu orijinal dildeki altyaziyi real time olarak istediginiz dile cevirebiliyor.

Her videoda bu ozellik yok, sag altta altyazi secenegi aktif olmasi lazim. 100% dogru ve eksiksizceviremez ama genel hatlariyla konuyu anlamanizi saglar

örnek: www.youtube.com
1) altyazı simgesine tıkla, almanca dilinde altyazı ekleyecek
2) settings-> altyazılar -> auto-translate -> dili seç
  • leben  (10.08.18 07:33:48 ~ 20:57:02) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.