[]

Fatura iptali

Ameliyat olundu özel sigortslı olarak, cerrah fatura kesti, sigortaya verdik, sigorta faturada yazandan daha az ödeme verdi, doktorla konuştuk arada fark var diye, doktor dedi ki siz eski fsturayı getirin iptal edelim, yeni daha düşük keselim ne siz ne ben zarara girelim, fakat dedi, elinizi çabuk tutun, fsturanın sizdeki kopyası olmadan ben işlemi iptal edemem, fatura elimde iptal edilmeden elimde durdukçamuhasebe vergi işletmek için beni sıkıştırır dedi. Şimdi bu faturanın bizdeki kopyssı da sigortadan bir türlü gelemiyor, stres olduk, faturaiptal etmek için son süre nedir? Yani fatura kesildikten sonra vergi işletmeden ne kadar bekletilebilir? Zaten kesin iptal edilecek bir fatura için vergi bu kadar kesin yatması gereken birşey mi? Haftaya yurtdışına çıkıyoruz arada kaldık sigorta ile doktor arasında :(




 
yanlış hatırlamıyorsam 24üne kadar tüm faturalar beyan ediliyor. hastanenin bu işi üç gün öncesinden hazır ettiğini düşün. 21ine kadar filan mümkün.

bu bilgiyi muhakkak doğrula ama, benim hafızam net değil.
  • retiredcolonel  (10.08.18 00:09:37) 
24 ya da 25 diye hatırlıyorum ben de, bu tür işleri asla son günlere bırakmadığım için net aklımda değil.


  • John Bloor  (10.08.18 09:27:25) 
Beyqn edilmezse ne olur? Cezası ne kadar büyük?


  • mavicorap  (10.08.18 10:54:11) 
24. sigorta karşılığında ödeme yaptığı faturayı niye veriyor?


  • babilbaligi  (10.08.18 11:08:15) 
@babil yok doktor sigortsnın tanımladığından daha yüksek ücret kesmiş, tam fiyat verecek olursak sigorta 9000 ödedi, doktor 12000 istedi, ilk başta sigortadan faturayı isteyip iptal edelim 9000 lirslıkmfatura keselim demişti fakat sonradan doktor ben fstura iptalini bekleyemem diye cozutmak suretiyle bizden parayı aldı ve kqyboldu zaten, haram zıkkın olsun, aynı işlemi sonradan sorunca çok meşhur doktorların bile daha ucuza yaptığını öğrendik, kandırılmak çok üzücüydü ama napalım bari canımızı kurtardık.


  • mavicorap  (10.08.18 20:19:34) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.