[]

Note 9'a geçilir mi?

Merhaba,

Samsung Galaxy Note 9 tanıtıldı bugün. S8'i S9'u olanlar geçmese de olur falan deniyor da bende note 5 var, 2015'te çıkmış model ve ben neredeyse 2 senedir kullanıyorum. Birkaç ufak tefek sıkıntısı var. Zaten şu an değil ama birkaç ay sonra note9 a geçsem mi falan diyorum.

128gb/ 6gb ramli modeli 1000 usd
512gb/ 8gb ramli modeli 1250 usd varmış.

Türkiye'de 6500 lira herhalde ilk model de fiyatı çok göz önünde tutmayalım dolar da uçmuşken.
4000 mah bataryasıymış.

Note5'i 2 senedir kullanan biri geçsin mi sizce?

Teşekkürler

not: fiyat konusuna takılanlar olursa, göz önünde tutmayalım falan da dedim diye hem, bu üst seviye telefonlar genelde 1000 dolar civarından giriyor piyasa. Önceden galaxy s2 vardı bende ve onu da 2011'de 1000 dolar civarına almıştık.
Hatta o zamandan bir makale:
thgtr.com

"965 dolardan piyasaya sunulacağını öğrendiğimiz Samsung Galaxy S II"

 
xiaomi gibi bir güzellik varken samsung'un lafı bile edilmemeli bence.

Geçilir mi derseniz o paraya 5 tane xiaomi telefon alınır. siz düşünün..

not: redmi 5 plus sahibiyim ve telefondan ultra memnunum.
  • binder dandet  (09.08.18 19:52:27 ~ 19:52:55) 
Sırf kalemine o kadar para vermem ben olsam dostum. Zevk meselesi tabi. Piyasada telefon çok. S8+ falan da güzel seçenek.

Tradera'da sürüyle sıfır garantili s9+ var 6000-8000 sek arası. Aynı ayarda Oneplus 6 var, P20 Pro var, var da var yani.

Buradaki soru şu; note 9 ile yapıp da diğerleriyle yapamayacağım ne var?
  • bos gezenin bos ustasi  (09.08.18 19:53:44) 
1
buraya yazılanların hakları Sir Anthony Hopkins'e aittir.
yazan eden compumaster, ilgilenen eden fader
modere edenler angelus, Artibir, aychovsky, baba jo, basond, compumaster, deckard, duyulmasi gerektigi kadar, fader, fraise, groove salad, kahvegibi, kaymaktutmayansicaksut, kibritsuyu, monstro, pandispanya, robin, ron dennis
bu sitede yazılanların hiçbiri doğru değildir. site içeriği küçükler için sakıncalı olabilir. yazılardan yazarları sorumludur. kaynak göstermeden alıntılanamaz. devlet tarafından atanmış bir kurumun internet üzerinde kimin hangi bilgiye ulaşıp ulaşamayacağına karar vermesi insan haklarına aykırıdır. web siteleri kullanıcıların istekleri doğrultusunda bağlandıkları yerlerdir. kullanıcılar isterlerse bir web sitesine bağlanmayabilirler. bu güçleri ve imkanları mevcuttur. bir kullanıcı bir siteye bağlanmak istiyorsa bu onun tercihi ve hakkıdır. bağlanmak istemiyorsa bu yine onun tercihi ve hakkıdır. halkın kendisine hizmet etmesi için görevlendirdiği kurumlar hadlerini aşıp halka neye ulaşıp ulaşmayacağını bilmeyen cahil cühela muamelesi edemezler. ebeveynlerin çocuklarını sakıncalı içeriklerden koruması için çok sayıda bedava ve ücretli yazılım mevcuttur. bu yazılımlar bir web tarayıcısını kullanmaktan daha karmaşık teknik bilgi gerektirmemektedir. devletin milletini küçük düşürmesi ve ebleh yerine koyması yasaktır. Skimlinks ile linkler üzerinden yönlendirme payı alınmaktadır.